Sok volt érte 3400 Ft (képpel)?
Burgonyaleves, kis adag. A képen nem látszik, de a bazi nagy rántott hús alatt sok sült krumpli. A görögsalát a legdrágább itt, főleg, hogy aránytalanul szeded, mert korán elfogy a feta, és főleg uborka marad benne, úgy kell tovább válogatnod, a végére talán nem is marad feta a többieknek. Az isler baromi nagy volt.
Mindez kedvezményesen volt annyi, amúgy 3600-3700 lett volna. Ritkán eszem ilyet, főleg levessel, a rántott hús volt 1390, a krumpli 590, tehát 2000 alatt megúszható lett volna a főétel.
Jo de most mit magyarazkodsz ennyit? Vagy inkabb most magadat gyozkodod, hogy megerte? :D
Dragasag van, sajnos ma mar luxus etteremben enni. Vagy kifozdeben.
De ha megteheted, menj nyugodtan, ne sajnald magadtol, mi is jarunk meg neha-neha :)
Szerintem ne sajnáld magadtól, főleg hogy szép kártyát kb csak erre tudod elkölteni ami értelmes..
Sok helyen csak a főétel lett volna ennyi (sőt inkább több, márha nem ilyen menüs helyeket nézünk), de kaptál mellé levest és desszertet is.
Amúgy ilyen 3 fogást (szintén nagy adag) tudsz a teletálról is rendelni (szépkártyát elfogad), asszem 2200 az ilyen extra menü, és szerintem jól is főznek, ha szeretnél picit spórolni rajta.
Bár én amondó vagyok, hogy nehogy sajnáljon már magától az ember egy jó evést hébe-hóba.. Egészségedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!