A legtöbb helyen miért úgy csinálják a pizzát, hogy szinte minden feltét a közepén van?
10.! Az nem jut eszedbe, hogy pizzát olyankor rendel az ember, amikor éhes? Elfogadom az érvelésed, de gondolom én, a kérdező sem a riviérán nyaral épp most.
Sajna sokat romlott a pizzák minősége. Kaptam totál nyers pizzát a PizzaForte-től Győrben!!! (Ez itt a reklám helye.) Baccák meg!
Mégis milyen egy jó pizza? Hajszálvékony tésztás, alig van rajta feltét, kb olyan hogy nyomokban pizzát tartalmaz :D
Mitől lenne proli ha valami normálisan fel van építve, el van készítve és nem korog a gyomrod miután megetted?
Az ember általában azért megy étterembe hogy jóllakjon, nem divatból.
Régen a Ristorante pizzákat szerettem. Ha már a mirelit szóba került, nem egészséges ugyan ilyeneket enni, de az élvezeti értéke rendben volt.
A papírvékony pizzák nem igazán voltak a kedvenceim, de az sem amelyiknek 5 centis tésztája van.
Az eredeti olasz pizza valóban vékony, roppanós, nem arra találták ki, hogy a tészta eltelítsen. Az Amerikába vándorolt olaszok, a helyi ízlésnek megfelelően változtattak a recepten, innen ered a "tömős" irányzat.
Érdemes megvizsgálni az olaszok és az amerikaiak átlagos testsúlyát, van összefüggés:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!