A legtöbb helyen miért úgy csinálják a pizzát, hogy szinte minden feltét a közepén van?
"Nem tudom, de manapság sok helyen nem azon vannak hogy jóllakjon az ember, hanem hogy minél többet fizessen."
Az ilyen proli megnyílvánulásoktól a falra tudnék mászni.
Nem vagyok gourmet, szóval ha itthon pizzázok, én is egyenletesen pakolom, és még a mirelit pizzára is sajtot reszelek utólag, hogy a szélére is jusson. :D
De az igazi pizzának a tésztája is számít, nem csak a feltét, és nem mindegy az elkészítési mód sem, pl. ideális, ha a széle enyhén ropog, a belseje pedig puha marad (tehát nem arra gondolok hogy a túlsütéstől kiszárad/megég). Ez nyilván csak akkor valósulhat meg, ha nincs a szélén feltét, mert az abból kisülő nedvesség miatt "elázna", ha teljesen meg lenne rakva.
Én ilyesmire tudok gondolni.
"Az ilyen proli megnyílvánulásoktól a falra tudnék mászni."
Ha már fizetek egy szolgáltatásért annyi a minimum hogy azt kapjam ami az adott étlapon szerepel. Ez nem proli megnyilvánulás, csak kultúrált észrevétel. Sajnálom hogy ennyire sötét vagy.
Kispórolják gondolom.
Én is mindig ezt tapasztalom, főleg olasz pizzériákban. Volt hogy el se vittem a rendelt pizzát, kb 10-14 centis részen a szélétől nem volt rajta semmi.
A rendes/igazi/normális/hagyományis pizza az hajszálvékony tésztás és alig van rajta feltét.
Ez a több cm vastag tészta egy fél disznót rápakolva ez ilyen proli találmány, normális helyen ilyet nem csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!