Mi van a Tenger Gyümölcse pizzán?
Kagyló, polip, stb.
Ezzel az a baj, hogy hogy sokszor sár/víz ízű szarokat tesznek rá, totál alja, mirelit minőséget.
A tenger gyümölcsei pizza egy olyan valami, aminek sosem szabadott volna megszületnie.
Hasonlóan az ananászoshoz.
Az ananászost én pl szeretem.
A csokis meg igazából azért nem extrém kategória, mert csak édes dolgok vannak rajta, kb mint egy sütemény, ami pizza alakú.
A tenger gyümölcsét viszont nem pártolom... Egyszer kóstoltam, nekem nem jött be, és amúgy sem vagyok oda a tengeri herkentyűkért (hallottam, hogy vnanak helyek, ahol élve teszik őket a pizzára...)
Ehhez van egy sztorim. Akkoriban jött divatba a pizza. Egy kollégám mondta, rendeljünk tenger gyümölcse pizzát. Mondom, jó, oké.
Nem tudom, mit képzeltem, de azt hittem, tényleg valami gyümölcsök lesznek rajt. :D
Nagyot csalódtam. De ennek már sok-sok éve.
Azóta persze már tudom. Garnéla, bébipolip, kagylófélék, stb., pizzázója válogatja.
Én nem szeretem.
Amin az olcsó mirelit tenger gyümölcsei mix van, azt nem szeretem.
Viszont amin jó minőségű tengeri hetkentyuk azt nagyon. Általában paradicsomos alapon: kagyló, rak, polip, tintahal és a tetején sajt.
Van ahol hejastol van rajta a kagyló, rak. Így egyszer ettem Toszkanaban zseniálisan finom volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!