Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miert vezettek be a Kepernyon...

Miert vezettek be a Kepernyon valo rendelest a gyorsettermek?

Figyelt kérdés

Biztos mindannyian ismeritek a Mekibol, Burger King, sorolhatnam... ezt a kepernyos rendszeres rendelest, fizetest.

Rettenetes szerintem.

Sokkal többet varok azota ha neha napjan betevedek egy ilyen helyre...

Mi ertelme az egesznek?!

2022. okt. 15. 20:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Én sokkal jobban szeretem mint az élő pénztáros rendelés leadást. Nincs félreértés, félrehallás,értetlenkedés, kedvemre módosíthatom az összetevőket. És a rendelésre sem kell többet várnom mint amikor más mögött álltam sorba a pénztárnál.

Ami engem felbosszant az a nem rég bevezetett 80 Ft-os "elviteli díj". Mi indokolja?!

2022. okt. 16. 07:36
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Sokkal jobb a képernyős rendelés. Lehet változtatni az összetevőkön, látod a teljes kínálatot és nem az apró betűs kis papírról válogatod össze, hogy mit akarsz. Meg látod a kosaradban, hogy mennyinél tart az összeg. Nem kérdeznek vissza a hangzavarban, hogy "kicsi, közepes vagy nagy? Kólával?", hanem csak olvasnod kell.
2022. okt. 16. 10:21
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Egy sajátos szempont: Én például sokkal szabadabban rendelek így, egy élő ember előtt egyszerűen szégyenérzetem van ha túl keveset, vagy túl sokat rendelek. Nyilván nem ezért vezették be ezt a rendszert, de annak okát már tökéletesen leírták előttem.
2022. okt. 16. 12:52
 14/19 anonim ***** válasza:
84%

Olcsóbb és gyorsabb is.

Én szeretem, sokkal jobb magamnak elintézni mint egy unott gyorséttermi dolgozóval tárgyalni.

Az elviteli díjjal sem értem mi bajuk az emberkenek. A zacskó kerül pénzbe. Vigyél saját zacskót amibe rakhatod, ne kérd elvitelre, és nem számolnak fel érte pénzt. De már a Sparban is pl fizetni kell a zacskóért. Nagyon helyes.

2022. okt. 16. 15:45
 15/19 anonim ***** válasza:
72%

"Az elviteli díjjal sem értem mi bajuk az emberkenek. A zacskó kerül pénzbe. Vigyél saját zacskót amibe rakhatod..."

Ezzel csak a gond, hogy SPAR-ban ( meg Auchanban, TESCO-ban, stb.) a műanyag zacskókért kérnek pénzt, amire a kormány kötelezi őket, környezetvédelmi díj formájában. De a papír pékárus zacskók ingyenesek. Ahogy ingyen csomagolják be az elvitelre kért termékeket a cukrászdákba, a hentesnél, a pizás dobozért sem kérnek pénzt, a gyrosos, hamburgeres, lángosos is ingyen csomagolja, és még lehetne folytatni a sort.

Ráadásul az érv azért sem áll meg, mert ha helyben fogyasztod, akkor is kb. ugyanannyi papírt adnak mellé, csak nem zacskó formájában, hanem a tálcákba rakott papír alátétként. És ha ott fogyasztod, még el is kell mosogatniuk a tálcát, tisztán kell tartani az asztalt, a széket, el kell takarítaniuk és szállíttatniuk az ott maradt hulladékot - ezek mind plusz költségek az elvitelhez képest.

2022. okt. 16. 18:49
 16/19 anonim ***** válasza:
60%

De a meki/burger is becsomagolja ingyen. Ingyen rakja rá a papírt a szendvicsekre, és nem a markodba adja a sültkrumplit. Azért kér pénzt, ha te zacskóba kéred még pluszban a becsomagolt termékeket. A zacskót a cukrászdában, pizzázóban sem adják ingyen. A papírzacskót sem.

Az szimplán nem igaz, hogy kb ugyanannyi papír mint azok a kis alátétek. Az egy vékony kis papír, nem kell ragasztani, nem olyan súlya van. Plusz 99%-ban menüt esznek az emberek, vagyis nem csak a zacsit, hanem a pohártartót is jelenti az elvitel, ami megint rengeteg papír. Az ottani a tálcákat nagyon mosogatni nem szokták, egyben bedobják a gépbe, ami épp csak minimális vízzel elöblíti.

2022. okt. 17. 11:33
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyorsabb, legalábbis én eddig mindig gyorsabban végeztem ilyen helyeken, mert nem kellett kivárnom a sort a pultig. A képernyőnél alig szoktak állni. (Kb mint az önkiszolgáló kassza a boltokban)

+ így nem tukmálják a dolgozók a nagy menüt, desszertet, anyámkínját :D

2022. okt. 19. 10:31
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Legalább nem kell a pénztárosnak magyarázkodni ha veszek valamit.
2022. okt. 20. 22:41
 19/19 anonim ***** válasza:
47%
#13 " egy élő ember előtt egyszerűen szégyenérzetem van ha túl keveset, vagy túl sokat rendelek." Magas ívben lenagydolgozom, hogy ki mit gondol.
2022. okt. 21. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!