Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Hányszor szoktatok McDonald's-...

Hányszor szoktatok McDonald's-ban kérdőív kitöltése után ingyen almás pitét kérni?

Figyelt kérdés

Tudtommal akárhányszor lehet, ugye?

Hányszor éltek ezzel a lehetőséggel?

Hülye válaszokat mellőzzük kérlek szépen titeket.

2022. szept. 28. 00:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
76%
Egyszer ettem, de még ingyen sem kellene, annyira nem ízlett.
2022. szept. 28. 12:26
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Soha, mert nem ízlik. De lehet, hogy jobb is így, mert ha a barackos-túrósra is be lehetne váltani, akkor még egy olyat is bezabálnék minden alkalommal a többi kaján kívül.
2022. szept. 28. 13:13
 13/17 A kérdező kommentje:
#8 Milyen kódot a blokk alján? A blokk alján a kérdőívhez vezető kód van, az még nem kupon
2022. szept. 28. 13:25
 14/17 NTBS ***** válasza:
82%
Nem járok oda.
2022. szept. 28. 15:15
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Ritkán járok McDonald's-ba mióta felmentek az árak. Próbálom kihasználni az akciókat, de az ajándék almás pite csak akkor jár, ha más kupont nem használok fel. Meg a kupon csak 7 napig érvényes és ritkán megyek kétszer egy héten, általában havonta kétszer se. De azért megéri arra a pár kérdésre válaszolni, mert már az almás pitének is felment az ára.

Egy időben, amikor még 500 forint felett járt, sokszor vettem sajtburger menüt, akkor az kb 500 forint volt, azóta a duplája. 500 forintért még egy almás pitét is kaptam, akkor az nagyon megérte, meg amúgy is édesszájú vagyok.

2022. okt. 3. 13:51
 16/17 A kérdező kommentje:
Van 2 kuponom, ha kéri valaki írjon rám privátban!
2022. dec. 9. 13:22
 17/17 A kérdező kommentje:
Na nem kell senkinek? Ingyen almás pite
2022. dec. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!