Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ebből származhat bajom?

Ebből származhat bajom?

Figyelt kérdés

Ma mekiben ettem és ugye a gépen ütöm be, hogy mit kérek (ahol ugye az étteremben adod le a rendelést) és rákattintottam a készpénzes fizetésre, beírtam az asztal számot, erre így eltünt…nézem a monitoron se ír ki fent semmit hogy készítenék vagy ilyesmi… na mondom jó akkor másodjára beütöm újra, de nem fogadta el a kupont, így mondom jó legyen más, meg kifizetem kártyával. Mivel ugyanazt a számot választottam 2 rendelés ment rá, de 1 fizetve 1 nem. Nyilván kihozták a “fizetettet” a másikat meg nézték, hogy mi történt, ki rendelhette, stb, nagy kavar volt. Ami a probléma, hogy amit nekem kihoztak se az volt amit én rendeltem (pl. 2 üditőt hoztak, egy olyan hambit amit egyikbe sem rendeltem stb..) elfogyasztottam, majd távoztam.

Igazából elég rosszul éreztem magam ígyis, oké, hogy hibáztam, de ők is mert fullra mást is kaptam, olyat, ami pl nem is kerülhetett volna egyik menübe se.

Kerülhetek emiatt bajba?

Sajnálom, ha értetlenkedek, csak nem bírom jól a stresszt. Köszi a megértést és a válaszokat.

2022. szept. 23. 18:07
 1/1 grafno ***** válasza:
94%
Senki nem fog foglalkozni a 2e ftos rendelessel
2022. szept. 23. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!