Műkajakat nem ennek, foleg ezeket a tularazott amerikai fost.
2022. szept. 21. 13:07
2/15 anonim válasza:
Ketten vagyunk, a KFC 6-8ezer, attól függ, mit rendelünk.
A meki, bk valamivel olcsóbb.
Sajna a szállítási díjak sokat dobnak rajta.
2022. szept. 21. 13:18
3/15 anonim válasza:
Miket vesztek? Ennyiből már egy jobb étteremből is tudnátok rendelni.
Én nagyon ritkán járok a mekibe, évi 2x max. Akkor is 2 ezer alatt költök. (Sajtburger, krumpli, fagyi)
2022. szept. 21. 13:19
4/15 anonim válasza:
Otthonra még sosem rendeltem, de mikor a mekibe vagyok, akkor vagy sajtburger vagy mcchicken menüt szoktam venni, férjem is. Nyáron néha 1-1 fagyi. Kfc-ben az 5dbos kosarat szoktam
2022. szept. 21. 13:30
5/15 anonim válasza:
3000 forintbol olyan jetfogasos ebedet fozok ket fore hogy az enekel. Boven hussal, zoldseggel stb.
Sosem rendelek, foleg nem ilyen helyekrol.
2022. szept. 21. 13:35
6/15 anonim válasza:
Legutóbb 7500 Ft-ot fizetzünk, de ebbe benne van a kiszállítás és a borravaló is. Sokkal olcsóbb kettőnknek is bebuszozni az étterembe, a 4 jegy összesen 50 Ft-al olcsóbb mint a szállítási díj, borravalót nem kell adni és a termékek is olcsóbbak, így kb 6000 Ft-ból kijövünk. Csak munka (HO) mellett nem mindig fér bele hogy elmenjünk. Aljasan ki is használják ezt az árazásban.
2022. szept. 21. 13:47
7/15 anonim válasza:
8000 forintból kb. 5 normális minőségű hamburger kijön egy jó hamburgeresnél.
Amúgy nem rendelek semmit a kettő közül, mert vegetáriánus vagyok. A Mekiből legfeljebb a lányomnak szoktam halrudacskát kiskrumplival, plusz egy narancslé, az bőven elég ebédre.
2022. szept. 21. 13:55
8/15 anonim válasza:
"Csak munka (HO) mellett nem mindig fér bele hogy elmenjünk. Aljasan ki is használják ezt az árazásban." - nyilván olcsóbb, ha te mész oda, nem pedig kiszállítják. Sőt, az is olcsóbb, ha te csinálod meg, nem.pedig megveszed. Mi ebben az aljasság?
2022. szept. 21. 14:02
9/15 anonim válasza:
6-10 e Ft között, attól függ mit rendelünk onnan. Ketten vagyunk amúgy.
2022. szept. 21. 14:06
10/15 anonim válasza:
Ha megengedhetitek magatoknak, akkor miért ne?
A kényelmet és a mekis kaját meg kell fizetnie annak, akinek ez az igényszintje. Nincs ezzel semmi gond!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!