Rendelnél újra egy olyan helyről ahol hajszálat találtál az ételben?
Figyelt kérdés
Egy kifőzdéről van szó, megfizethető áron van, finomak az ételek is, de múltkor találtam hajszálat amikor kibontottam..2022. aug. 29. 10:42
1/6 anonim válasza:
Ha EGYSZER fordul elö, akkor igen, ha rendszeresen, akkor nem.
2/6 anonim válasza:
Nálam is volt ilyen,undi volt,azt még sem ettem,de azért még rendelek tőlük.
3/6 anonim válasza:
Igen. Engem annyira nem akaszt ki egy hajszál, amennyiben fejről származik.
4/6 anonim válasza:
Egy alkalommal bárhol elöfordulhat, amíg nem gyakori eset, addig nem foglalkoznék ezzel.
5/6 anonim válasza:
Ha alapjâraton elègedett vagyok, akkor igen...
6/6 anonim válasza:
Mivel fővárosi vagyok, így vagyok olyan szerencsés helyzetbe, hogy több tucat hely közül lehet választani. Bár nem olyan durva dolog egy hajszál, előfordulhat ilyen mindenhol. De valószínű egy darabig inkább máshonnan rendelnék utána. Nyilván olyan településen más, ahol nincs ennyi hely, ahonnan rendelni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!