Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kínai büfé brutális megdrágulása?

Kínai büfé brutális megdrágulása?

Figyelt kérdés
vidéki kisvárosban egyetlen kínai étkezde, ez az "olcsóbb" büfé jelleg nyilván úgy lövik be az áraikat ahogy szeretnék. legutóbb olyan két hónapja tértem be, akkor a közepes menü (választható köret+ 3 fajta feltét) meg volt drágítva ezerötről ezerhétre, laikusan gondoltam, hogy oké, 200 ft. emelkedéssel most egy ideig ez az árkategória marad, és nem is telt el sok idő, de ma nagy pofáraesés ért hogy mindezért már kerek kétezret kértek el. szerintetek az inflációval ennyire megdrágult az anyagbeszerzésük, vagy kevés lehet a vendég, vagy nem tudják tartani az eddigi hasznot és túl kapzsiak, vagy természetes hogy ekkora emelkedések vannak? ritkán járok ilyen helyekre igaz, de pl. a helyi gyrososoknál is megált ez 3-400 ft. drágulásoknál (eddig), de ez a hely pont arról volt ismeretes hogy jó adagot kaptál jó pénzért :(
2022. aug. 16. 19:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
75%

Én azt nem értem ezeknél a kérdéseknél, hogy akik ilyesmire rácsodálkoznak, azok hol a f#szomban voltak az elmúlt hónapokban, években?

Nem hagyták el a szobát?

2022. aug. 16. 20:42
 12/30 anonim ***** válasza:
42%

"Pár napja sokkot kaptam mikor 1 liter (ráadásul 1,5-ös) sima, egyszerű tejért 480 forintot kellett fizetnem."

Pennyben a 2,8-as 289 Ft, laktózmentes 329. Rossz helye vásárolsz.

Még a Grobyban is 299 a másfeles tej.

2022. aug. 16. 20:44
 13/30 anonim ***** válasza:
81%

"Még a Grobyban is 299 a másfeles tej."

Tényleg?!

[link]

2022. aug. 16. 21:04
 14/30 anonim ***** válasza:
54%

Tényleg!!!4négy

[link]

[link]

2022. aug. 16. 21:07
 15/30 anonim ***** válasza:
9%
Váhháháhá, így kell hívni a libsi hazug nyígásokat! XD
2022. aug. 16. 21:09
 16/30 anonim ***** válasza:
87%

14-es

Az azért megvan, hogy az a 12 darabos karton ára darabra lebontva?

Nyilván olcsóbb mint egy darab ára. Én egy egy darab árát linkeltem, ugyanonnan.

Ha a METRO-ból veszed raklappal, akkor még olcsóbb.

2022. aug. 16. 21:17
 17/30 anonim ***** válasza:
17%

A pennyben veheted egyenként is, tehát ez sem kifogás.

Az emberek többsége meg nem egyenként vesz online UHT tejet, hanem többet egyszerre és akkor nem kell minden nap venni. De ezt tudtad, csak nem akarod elismerni a tévedésed.

2022. aug. 16. 21:20
 18/30 anonim ***** válasza:
82%

"De ezt tudtad, csak nem akarod elismerni a tévedésed."

Rendben, tévedtem.

Te vagy a győztes.

"A pennyben veheted egyenként is, tehát ez sem kifogás."

Meg sem értetted amit írtam.

Persze, veheted egyenként is, csak akkor nem annyi az ára mint ha kartonban veszed.

De pont le****m a témát.

Te vagy a győztes.

Gratulálok!

2022. aug. 16. 21:31
 19/30 anonim ***** válasza:
41%

de miért a TARTÓS tejet citáljátok...?

209 ft a normál (hosszanfriss) 2.8-as tej

[link]

2022. aug. 16. 21:34
 20/30 anonim ***** válasza:
34%
Tudom. Legközelebb gondolkodj, mielőtt írsz. Köszi!
2022. aug. 16. 21:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!