Budapesten 30 fős esküvőre hány szeletes tortát rendeljek nem horror áron és honnan?
Figyelt kérdés
Számolunk azzal, hogy csomagolnánk is a vendégeknek. Polgári után vacsorára szeretnénk. Megkérdeztem a Horváth cukrászdát és ott emeletes torta 34ezer lenne, az 50 szeletes meg 64ezer. Ezen teljesen kiborultam. Ez az alapár. Ha nem esküvői tortát kérnék akkor olcsóbb lenne? Marcipán nélkülit, azt úgyse nagyon szereti senki. Jövő hét szombaton lesz.2022. aug. 2. 20:06
21/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy akkor nekem miért mondtak 3-4 napot. Van egy sablon és az alapján csinálják meg. Ha egyéb csicsát, virágocskákat, meg egyéb foggyilkos dolgokat kérek rá, akkor több idő, igen, de én semmi olyan különlegességet nem kérek rá, így 3-4 nap a rendelés.
2022. aug. 3. 14:28
22/25 anonim válasza:
Ez az esküvői torta definíciója, hogy különféle díszek és hasonlók vannak rajta, ha nem ilyet kérsz, akkor ne esküvői tortára kérj árajánlatot. Mondd el a cukrászdának, hogy mit akarsz és kérj rá árajánlatot, az ár pedig annyi amennyi.
23/25 A kérdező kommentje:
Van nem esküvői emeletes?
2022. aug. 3. 15:10
25/25 anonim válasza:
Az esküvői torta nem az eseményre utal, hogy esküvőre lesz, hanem egy tortafajta, amin ilyen-olyan díszítések vannak. Szóval igen, az emeletes torta ettől teljesen különbözik, az csak annyit jelent, hogy több részes, tehát semmi akadálya nem esküvői emeletes torta kérésének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!