Budapesten 30 fős esküvőre hány szeletes tortát rendeljek nem horror áron és honnan?
9-es vagyok. Hát ez úgy az ezredforduló felé, legfeljebb 1-2 évvel előtte. 2001-ben diplomáztunk, de arra már nem emlékszem, hányadik évben jártunk, amikor férjhezment a csaj. Szeged környékén volt a lagzi, mi a Dunántúlról mentünk.
Nagyon meglepődtünk ezen a tortás dolgon, de végül nem maradtunk süti nélkül, mert a szomszédos asztaltársaság megkínált bennünket, meg amúgy sem nagyon hiányzott a torta, mert kaja és süti akadt bőven a lagziban, de azért kicsit kínosan éreztük magunkat, pláne mert az idősebbek elég furán néztek ránk, hogy nem vittünk tortát.
Ne horváthban kérdezd. Kisebb cukrászdakat és cukrászműhelyeket. Sokkal sokkal finomabb és árban ugyanott vagy, csak jobbak az alapanyagok.
Instagramon megtalálod suridomi munkáit és elérhetőségeit pl
Itt nem lakodalom lesz, hanem csak egy polgári szertartás és utána egy éttermi vacsora. Szóval lehet lagziba visznek tortát, de itt szerintem nem szokás. Ezzel ezt a szokás dolgot le is lehetne zárni, mert nem ez volt a kérdés.
Horváth cukrászdát amúgy nem is ismerem, csak az tűnt fel hogy nagyon drága. Igazából nem értek a tortákhoz, mert én nem nagyon élek cukron, így engem nagyjából elkerültek a cukrászdák, de megkérdezem Újpesten és a xv. kerületben is. Mindenképpen közelben szeretnénk rendelni, hogy ne kelljen messzire menni érte. XV. kerben lakunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!