Budapesten tudnátok ajánlani cukrászdát vagy cukrászt, aki ilyen tortát készít nem horror áron?
Figyelt kérdés
Akiket eddig megkérdeztünk, azt válaszolták, hogy nen tudnak ilyen csinálni.
Az utóbbi, az nem lenne két emeletes.
2020. febr. 15. 14:30
1/7 anonim válasza:
Nem tudnak ilyet csinálni? Miért?
Egy egyszerű mezei fondant bevonatos torta motor dísszel. Nem is értem.
A motort egy ügyesebb kezű ember is el tudja készíteni, de vannak helyek, ahol a marcipán figurát elkészítik külön. Azt csak külön ráteszed, vagy elviszed oda, ahol a tortát csinálják, hogy tegyék rá.
Amúgy itt biztos tudnak csinálni
2/7 anonim válasza:
Filó cukrászda,pékség, Ózd ott csinálnak még komolyabbat is nekem is ott csinálták a zöld,fehér, kék kawasakimat.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Pl Nádori cukrászda.
De a "nem horror aron" ugye nem azt jelenti, hogy max 5ezret akarsz rászánni? Mert esélyes, hogy több lesz, mint a duplája.m
6/7 anonim válasza:
herics cake shop sztem csina. nem horror ar, annyit kernek mint egy ilyen tortaert szokas...
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Kértem is ajánlatot a tortára, de 30ezer felett volt sajnos a 24 szeletes ezeken a helyeken. Annyit nem szerettem volna kiadni rá, de máshol sikerült találnom 18ezerért, akik a két emeletest elkészítik.
2020. febr. 18. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!