Tudnátok mondani olyan cukrászdát Pécsett, ahol sokféle, jó alapanyagú süti van, mégsincsenek horror árak?
El szeretném majd vinni valahova a barátnőmet, ha jön, de nem tudom hova. Hozzánk legközelebb a Kovács cukrászda van, de ott tudtommal elég drágák a sütemények.
Ötlet?
18/L
Miért jó az h Pécsett!?😤
Miért nem jó az h Pécsen?
Caflisch. Még kuponok is szoktak oda lenni bónuszbrigádon sütikre, tortára, ilyesmire, mind 2 személyre :)
De egyébként sem drága és nagyon hangulatos, a sütik isteniek.
Trüffel Cukrászda. Nem tudom ismered-e, vannak normál alapanyagból készült sütijeik és egészségesebb reform sütik is, bármelyikből kóstoltok, nem nyúltok mellé :)
Van egy kis belső rész, de már szép idő van, ilyenkor mindenképp a kerthelyiséget céloznám be.
Tortaszeletek olyan 400-450 forint körül vannak, sütik 250-400 között mozognak. Minőségiek az alapanyagok, szuper frissek voltak minen alkalommal eddig. Nekem személyes kedvencem náluk a lúdláb torta, az övéknél jobbat nem ettem még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!