Az éttermi dolgozók és futárok mennyire szeretik a késői rendeléseket?
Tehát első sorban azokat az embereket kérdezném akik dolgoznak éttermekben, vagy futárkodnak, hogy az éjszakai rendelésekhez hogyan álltok hozzá?
Tehát mondjuk a hely zár 23:00-kor, én meg berendelek egy rántott csirkemellet petrezselymes krumplival 22:55kor? Azzal lehet probléma? Vagy akár 22:50kor. Ráadásul foodpandán, és már ki is van fizetve.
Azt értem hogy megcsinálják, kiszállítják, de hogyan állnak hozzá?
Csak mert ha én lennék az az éttermi dolgozó vagy a futár akkor biztos qva anyáznék egy sort hogy alig várom már hogy a hosszú munkanap leteljen, aztán meg berendelnek még nekem az utolsó 5 percben egy kaját hogy ne mehessek haza aludni :D
Mehet ez a minőség rovására?
Meg kell határozni egy időpontot és ahhoz kell alkalmazkodni. Ha azt vállalják, hogy X óra y percig szállítanak ki, akkor addig kell kiszállítani. Azutáni megrendelést már nem kell elvállalni. Viszont amit sz előtt rendeltek, azt ki kell vinni, vagy más munkahelyet kell keresni.
Külföldön, főleg német nyelvterületen sok étteremben ki van írva, hogy zárás előtt x perccel már nem vesznek föl ételrendelést. Ezután már nincs vita, félreértés.
Egyébként a munkát el kell végezni. Egy dolog a munkahely, és más az örömtanya.
Amúgy azért merült fel bennem ez a kérdés mert pont tegnap hozta úgy a sors hogy épp így rendeltem foodpandáról :D a hely este 22:00-ig van nyitva, én meg 21:55kor rendeltem :D
Egy kicsit ergya minőségben kaptam meg a kaját. Szóval én azt sejtem hogy csak összecsapták emiatt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!