Miért nem nyit a KFC külön üzleteket az online rendelések lebonyolitására?
Mindig az van, hogy rendelünk mi helyben, bejön 3 netpincéres és meg kell várnunk amig az ő rengeteg rendelésüket kiadják, ami nem két perc. Többször volt hogy elfelejtették a rendelésem, és csak ha szóltam akkor adták oda, illetve szinte mindig hiányzik valami.
Látszólag nem tudják kezelni az online és helyben való rendeléseket együtt, és általában a helyben valókat szorítják hátrányba.
Miért nem nyitnak a város több pontján csak rendelésekre szolgáló éttermeket? Melyeknek nem kell szépnek lenni, hisz nem lenne üzlet, nem lennének vendégek, igazából belső résznek sem kéne lenni csak magának a konyhának és egy kiadó ablaknak, és mivél utcán lenne nem kéne a futároknak sem az egész plázán átverekedni magukat.
Szerintem megoldás lenne, lehet a költségek növekednének, de ahogy látom nem bírják a kettőt együtt. Hol tudnám ezt ajánlani nekik?
2: Ha 10 percre laksz, akkor menj el érte.
Egyébként meg nem idióták. Más gyorsétteremnél is így van. Nagyon egyszerűen azért, mert ezek az ételek frissen jók. Ezért szállítanak kis körzetbe.
Kérdező: mert nincs rá igény, nincs rá folyamatos igény. Nem éri meg ezért több üzletet fenntartani.
Autóval 10 perc. Parkolni a környéken lehetetlen, akkor is ha nem ingyenes.
Egy pláza etetőjében van és mindig rettenetes a tömeg, káosz. Pont emiatt kellene a jelen helyzetben kiszállítás.
Tehát, egy idióta, dilettáns banda. A messzebb levő éttermek kiszállítanak.
Kisbuszunk van, ami túl magas a pláza parkolójához.
4: De a gyorséttermek nem. Más se. Pl. Meki.
Szemetek, hogy nem hozzátok igazítják a parkolókat :D
Nem tudom vidéken hogy megy, én a Budapesti tapasztalataimat írtam le, hisz csak ott ettem eddig kfc-ben. Szerintem nem annyira felesleges, ha közben az élőben fogyasztók elégedetlenek. És igen, nekem szinte mindig kihagynak valamit, és meg kell várnom amíg a netpincérek 20 rendelését előttem kiadják, ami bosszantó.
Pont ezért irtam, hogy nem egy rendes új üzlethelységet kéne, ami vendégek fogadására szolgálna, csak konyha és az emberek lenne a plusz költség. A kiadó ablakot meg arra értettem, hogy a futároknak be se kéne lepni, hanem ott sorban meg tudnák várni.
Kérdező!
Egyszerűen nem akarják érteni mi a gondod... csak mondják a magukét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!