Miért szidják annyira a KFC-t?

Amúgy kövezzetek meg, de nekem a KFC-s kaják jó része kb egy az egyben ugyanaz az ízvilág, sokszor nem jövök rá mi a különbség egyes kaják között, kb a szósszal variálnak, vagy esetleg a feltéteket más sorrendben teszik fel.
Ezzel szemben egy Mekinél sokkalta színesebb az ízvilág

Utolsó
A kfc nem fagyasztott. Minden reggel érkezik a nem fagyasztott csirke, pácológéppel csinálják.
Azért szidják, mert túlárazott, szerintem ár-érték arányban ez a legrosszabb. Ott dolgoztam, amelyik vendégnek volt annyi esze, hogy értse a helyzetet: arról beszélek, hogy mennyire jó ez meg az a kaja,mennyire ajánlon, közben pedig nyomatékosan rázom a fejem, a főnök meg hallótávolságban van, az nem csalódott.
Emellett a kiszolgálás... Az ország minden kfc éttermében probléma szokott lenni a hiányos, összekevert rendelés. Ez viszont nem azért van mert lusták a dolgozók. Minden vendég szinte azt sérelmezte, hogy akkor kapott rossz rendelést, mikor este rendelt, vagy nen voltak sokan az étteremben és nem igaz hogy nem lehet odafigyelni, azt még megértenék, ha pörgés lenne. Való igaz. Tényleg akkor van baj, ha kevés a dolog. Miért? Mert amint picit is visszaesik a forgalom, és nincs mindenkinek mit csinálni, akkor jön a manager, aki rögtön odaugat, hogy "NE ÁCSOROGJÁ!!!!!!!!!" és akkor jön a káosz, mindenki beleszól más munkájába, próbál segíteni, mert parancsolva lett. És így jönnek az összekeverések, lehagyott dolgok.
Jogosan szidják, tényleg minden szinten borzasztó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!