Nyilván gyorsétterem, nem ilyen választ szeretnék, hogy mert szemetet árulnak, a meki, Burger King is az, de annak nem olyan rossz az értékelése, mi lehet az oka?
Nem tudom, de szerintem eközül a három közül a Meki a leginkább szemét.
Persze, hajnal kettőkor buli után én is megeszem a mekis kaját, de azért a börg meg a kfc egyértelműen jobb.
2022. júl. 12. 20:07
2/13 anonim válasza:
Mert ki... drága lett az elmúlt időben. Nem azt mondom, hogy mindig a legolcsóbb volt, de 5 éve voltak olyan akciók, hogy csak amiatt bementünk és vettünk pár teljesárú terméket is az akciósok mellé. A meki is egy vicc a hűségprogramjával együtt. Bár a Burgerben is felmentek az árak, emiatt a korona is sokkal gyorsabban gyűlik, amiért a piacon egyedüliként ingyen kaját adnak, így lehet egy látogatás drágábbra jön ki, de gyorsan kigyűlik a korona és jöhet az ingyen lakoma.
2022. júl. 12. 20:19
3/13 anonim válasza:
Mert egy KFC-s menü árából ketten degeszre esszük magunkat a szomszédos kifőzdébe, és még pénzünk is marad. És a KFC kajának nem olyan az íze, hogy ezt a különbséget megérje. A minőséget ne is említsük! ( Sehol nem találkoztam még olyan vastag panírral.)
2022. júl. 12. 20:33
4/13 anonim válasza:
Talán mert a KFC drágább mint a másik kettő de nem ad jobb minőséget. A csirkével bizony előfordul, hogy nincs eléggé megsütve, vagy inas néha. Ez azért levesz az élvezeti értékéből. Egy Mekis vagy BK-s húspogácsa standard, annak nincsen ilyen minőségingadozása. Szerintem egyébként a BK a legjobb egyértelműen.
2022. júl. 12. 21:21
5/13 anonim válasza:
Az én tapasztalataim:
- romlott az íze, gyakran túlborsozzák, messze van már a fűszerezés az évekkel ezelőtt sokáig jellemző, szupertitkos fűszerkeverékétől.
- ahogy írták, néha nyers marad a hús
- egyes éttermeikben jókora darab panírgolyók töltik ki a doboz vagy a kosár egy részét, ami szintén elég nagy kiszúrás.
2022. júl. 13. 14:34
6/13 anonim válasza:
Ki akar rantott csirkeszarnyat zabalni drágán???
2022. júl. 15. 18:23
7/13 anonim válasza:
Mocskos drága lett és rosszabb a minőség. Sokszor kb. kisütött mirelitkaja érzetem van, cserébe 1 év alatt 4-500 forintot emeltek mindenen.
A régi alufóliás időszakban (2010 körül) volt a legjobb.
2022. júl. 16. 22:20
8/13 anonim válasza:
Borzasztó ár/érték
2022. júl. 18. 10:16
9/13 anonim válasza:
#7 vagyok.
Megint árat emeltek, eltűntették a telefonos collectből a legjobb ajánlatukat. Havonta +50 ft, tiszta vicc. Tavaly még 700 forintért zabáltam azt, amit most 1050-ért. A Burger King 2 év alatt emelt 300 forintot azon, amit szoktam enni. És ott még kapok koronákat, ráadásul ahogy a #2 mondja, minél drágább, annál többet kapok, a koronás kaják pedig ugyanannyiba kerülnek, tehát hamarabb zabálok ingyé.
Visszanéztem egy beszélgetést messengeren egy volt osztálytársammal. Tavaly aug 1-én írtam neki, hogy a bsmartot 500-ról 600-ra emelték. Most már 900 forint. Vicc.
2022. júl. 20. 10:02
10/13 anonim válasza:
Itt vok a bk nál és 2000ft 1 db gluténmentes whopper.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!