Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Miért szidják annyira a KFC-t?

Miért szidják annyira a KFC-t?

Figyelt kérdés
Nyilván gyorsétterem, nem ilyen választ szeretnék, hogy mert szemetet árulnak, a meki, Burger King is az, de annak nem olyan rossz az értékelése, mi lehet az oka?

2022. júl. 12. 19:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, de szerintem eközül a három közül a Meki a leginkább szemét.

Persze, hajnal kettőkor buli után én is megeszem a mekis kaját, de azért a börg meg a kfc egyértelműen jobb.

2022. júl. 12. 20:07
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert ki... drága lett az elmúlt időben. Nem azt mondom, hogy mindig a legolcsóbb volt, de 5 éve voltak olyan akciók, hogy csak amiatt bementünk és vettünk pár teljesárú terméket is az akciósok mellé. A meki is egy vicc a hűségprogramjával együtt. Bár a Burgerben is felmentek az árak, emiatt a korona is sokkal gyorsabban gyűlik, amiért a piacon egyedüliként ingyen kaját adnak, így lehet egy látogatás drágábbra jön ki, de gyorsan kigyűlik a korona és jöhet az ingyen lakoma.
2022. júl. 12. 20:19
 3/13 anonim ***** válasza:
76%
Mert egy KFC-s menü árából ketten degeszre esszük magunkat a szomszédos kifőzdébe, és még pénzünk is marad. És a KFC kajának nem olyan az íze, hogy ezt a különbséget megérje. A minőséget ne is említsük! ( Sehol nem találkoztam még olyan vastag panírral.)
2022. júl. 12. 20:33
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Talán mert a KFC drágább mint a másik kettő de nem ad jobb minőséget. A csirkével bizony előfordul, hogy nincs eléggé megsütve, vagy inas néha. Ez azért levesz az élvezeti értékéből. Egy Mekis vagy BK-s húspogácsa standard, annak nincsen ilyen minőségingadozása. Szerintem egyébként a BK a legjobb egyértelműen.
2022. júl. 12. 21:21
 5/13 anonim ***** válasza:
87%

Az én tapasztalataim:

- romlott az íze, gyakran túlborsozzák, messze van már a fűszerezés az évekkel ezelőtt sokáig jellemző, szupertitkos fűszerkeverékétől.

- ahogy írták, néha nyers marad a hús

- egyes éttermeikben jókora darab panírgolyók töltik ki a doboz vagy a kosár egy részét, ami szintén elég nagy kiszúrás.

2022. júl. 13. 14:34
 6/13 anonim ***** válasza:
12%
Ki akar rantott csirkeszarnyat zabalni drágán???
2022. júl. 15. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:
74%

Mocskos drága lett és rosszabb a minőség. Sokszor kb. kisütött mirelitkaja érzetem van, cserébe 1 év alatt 4-500 forintot emeltek mindenen.

A régi alufóliás időszakban (2010 körül) volt a legjobb.

2022. júl. 16. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
83%
Borzasztó ár/érték
2022. júl. 18. 10:16
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

#7 vagyok.

Megint árat emeltek, eltűntették a telefonos collectből a legjobb ajánlatukat. Havonta +50 ft, tiszta vicc. Tavaly még 700 forintért zabáltam azt, amit most 1050-ért. A Burger King 2 év alatt emelt 300 forintot azon, amit szoktam enni. És ott még kapok koronákat, ráadásul ahogy a #2 mondja, minél drágább, annál többet kapok, a koronás kaják pedig ugyanannyiba kerülnek, tehát hamarabb zabálok ingyé.

Visszanéztem egy beszélgetést messengeren egy volt osztálytársammal. Tavaly aug 1-én írtam neki, hogy a bsmartot 500-ról 600-ra emelték. Most már 900 forint. Vicc.

2022. júl. 20. 10:02
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Itt vok a bk nál és 2000ft 1 db gluténmentes whopper.
2022. aug. 23. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!