Olaszországban miért nincs hús?
"Secondi" menüpontban találod a húsételeket. Azaz második fogás.
Kérdező, te valszeg leragadtál a "primi"-nél... :)
Gyerekek itt vagyok.. Fantasztikus a spagetti, pizza, gnochi.. Otthon nem tudnak ilyen csinálni.. Fantasztikus ízek.. Sonkák, sajtok, saláták.. Itt mindenki sovány.. Nálunk mindenki elhízott.. Mi nem jó irány felé megyünk a hst hússal elkellene felejtenünk..
Itt milyen jó alakú nők vannak.. Aztaa.. És a divat.. Most voltam pesten.. Ott hányás mi mindent összevissza felvesznek a nők..itt olaszban gyönyörűek, úgy kiöltöznek este és olaszokrók beszélek! Elkell jönni megnézni mi van itt.. Itt mindenki laza, mosolyog..otthon mindenki flegma.. Bekepzelt mert vett egy uj suzukit.. Hihetetlen.. Én itt akarok maradni! Hogy eddig mennyire rosszul éreztem magam otthon az ilyen emberek között!
Te kinek a megbízásából írogatod ezt a baromságot?
Vagy valami 30 évvel ezelőtti turisztikai prospektust másoltad ki Ember?
Én 40 éve élek Olaszországban (évente 3 hónapot otthon Budapesten), ráadásul a szinte az egyik legjobb helyen, északon, Emília-Romagna tartományban, Rimini és Bologna között.
Kőkemény itt az élet az átlagember számára, keményebb mint otthon!
Amellett ugyanúgy el van hízva aki arra hajlamos mint otthon, sem több, sem kevesebb.
"Itt mindenki laza, mosolyog..."
Egy frászt!
Simán lerúg Velencében a pensiero a lépcsőről, ha kapása van amerikai turistákból és terelgeti őket a gondolához, te meg útban vagy.
Mindenkinek egyre nehezebb az élete, ahogy otthon sem sétagalopp a XXI-ik század Európában, vagy az egész világon.
Ne az aranyifjúság esti bulija legyen neked a spiaggia-n a mérvadó, vagy a éjszakai bárok kiülős teraszán, hanem az egyre komorabb dolgozó, vagy éppen munkanélküli réteg hétköznapi arca!
És még egy megjegyzés:
A magyar nők gyönyörűek és ehhez még "kiöltözniük" sem kell!
De valóban gyere ide, próbáld meg az itteni életet és inkább itt rontsd a levegőt, mint otthon, mert van itt már mindenféle náció, számtalan bűnöző és rongy alak, eggyel több vagy kevesebb, már nem számít!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!