Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha magyarországon nincs és...

Ha magyarországon nincs és nem is volt koronavírus járvány ( tény ), akkor mi a fene volt olaszországban? Komolyan kérdezem!! Ez hogy lehet hogy egyik országban őrületes a halottak száma míg valahol a járványküszöböt sem lépi át.

Figyelt kérdés
mert nálunk 3 hónap alatt a fertőzöttek száma nem lépte át az egy hétre jutó járványküszöböt, illetve a KSH hivatalos statisztikája alapján kevesebben haltak meg idén mint tavaly, illetve újra teszteltek és 10 ezer emberből csak HÁROM fertőzött, akik nem is betegek. Mi folyik itt? Hogy lehet ez? És nem csak nálunk történt így. Lehet nem bírja a klímánkat a vírus? Vagy mi a fene?
2020. júl. 1. 20:37
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
38%
A kádárérában is hatalmas különbségek voltak az akkori súlyos influenza világjárvány alatt, europai országokban is.
2020. júl. 1. 20:43
 2/22 A kérdező kommentje:
még azon gondolokodom, hogy mi van, ha a táplálkozásunkban, gasztronómiánkban van valami? Mert ez furcsa, hogy más helyeken, még szigorúőbb intézkedésekkel is hullottak mint a legyek itt meg a járványküszöb küszöbét se érte el...
2020. júl. 1. 20:45
 3/22 anonim ***** válasza:
77%
#2 Bízonyos védőoldások részleges védetségett nyújtanak, a Magyarországon gyerekeskedőknek.
2020. júl. 1. 20:47
 4/22 anonim ***** válasza:
21%
Egyedül az a tény, hogy egyes agyhalottak konteoznak...🤣🤣🤣
2020. júl. 1. 20:51
 5/22 anonim ***** válasza:
11%

Akkor van fertőzött, ha be is vallják.

Nehogy már Magyarország ne legyen különb a többi országhoz képest.

2020. júl. 1. 20:51
 6/22 A kérdező kommentje:

Én erre nagyon kívcáncsi lennék, hogy ennek mi lehet az oka, de sajnos nem lehet utánajárni, senki nem fog, mert a hisztéria keltésből meglehet élni, az az oldal leírva, a demagóg vírustagadókban meg megbízni nem lehet, buta emberek teszik ki köreiket. Az arany középúton meg senki nincs, nemhiába, azt mindkét oldalról élve megeszik, pedig én rendkívül kíváncsi lennék arra, hogy vajon magyarország miért kivétel? Az amúgy fontos is lehetne, hisz lehet sok más országnak tudnánk segíteni a vizsgálódásunkal!

Lehet a vizeink jobbak, vagy valami gátolja hogy érvényesüljön a vírus? A védőoltások is egy lehetőség, de komolyabban senki nem feküdt rá a témára, és ezzel inkább az oltás lobbi szeret dobálóüzni. Ne támadjatok be, nem vagyok oltás ellenes, vannak hasznos oltások de vannak haszontalanok és szerintem amit lehet azt nem oltással kell megoldani, hanem egészséggel, mit nem, azt természetesen előzni kell. de pl a bárányhimlő oltást oltári ökörségnek tartom hogy kötelező.

2020. júl. 1. 20:53
 7/22 A kérdező kommentje:

"Akkor van fertőzött, ha be is vallják.

Nehogy már Magyarország ne legyen különb a többi országhoz képest.

"

De bizony különb és ez nem bevallás kérdése! Nézd meg az összhalálozást és nézz körül magad és a környezeted köreiben. rájössz, hogy igenis külömb...

2020. júl. 1. 20:54
 8/22 anonim válasza:
69%
Gyorsabban jöttek a szigorítások, és az emberek betartották.
2020. júl. 1. 20:55
 9/22 A kérdező kommentje:

"Gyorsabban jöttek a szigorítások, és az emberek betartották.

"

Méshol is és úgy hullottak mint a legyek, itthon meg a maszkot mindenki orr alatt hordja, és annyira nem tartották be, mint amennyire hiszed... Budapest környéki vagyok és pontosan tudom hogy a legnagyobb hisztériában is a naplástó körül kirándulgattak, pecázgattak.... maszkot meg mindenki az orra alatt viseli...

2020. júl. 1. 20:57
 10/22 anonim ***** válasza:
55%
"BCG-oltás elsődlegesen a tuberkulózistól véd", de a gyerekkorban kötelező beadott oltásunk részben védi, a covid-19 fertőzés ellen a magyarországon felnőtteket.
2020. júl. 1. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!