3 napja nagyon köhögök és nehezen kapok levegőt. 37,6 fokos lázam is van. Lehet COVID?
Figyelt kérdés
Hol kérhetek tesztet?2020. júl. 1. 02:25
1/13 A kérdező kommentje:
31/F vagyok. A munkahelyemen többen is köhögnek, de nem nagyon szabad róla beszélni, mert a főnök már szólt is, hogy maradjunk csendben.
2020. júl. 1. 02:29
2/13 anonim válasza:
3/13 anonim válasza:
Ahogy előttem is írta a kedves válaszoló, a tüneted alapján LEHET, de nyilván egy teszt kellene, hogy biztosra menj. Az első válaszban a link-en böngészve megtalálod az utasításokat, de háziorvost is hívhatod, és elmagyarázza a teendőket. Engem is érdekelne, mi lett az eredmény, minden esetre jobbulást!
4/13 anonim válasza:
Hívd fel a háziorvosod és végeztess el egy vértesztet koronavirusra (ne gyorstesztet!) minél hamarabb mielőtt a mentő visz el a lélegeztetőgépre
Ezek a tünetek a koronavirusra utalnak eléggé
6/13 anonim válasza:
Lehet, de kicsi rá az esély. Alig 600 aktív fertőzöttről tudunk. Valószínűbb, hogy valami megfázásféle.
7/13 anonim válasza:
A tegnapi adat 878 aktív eset.
Kérdező, miért kellett három napig várni? Ugye már telefonáltál?
8/13 anonim válasza:
37,6 az még nem láz de ettől nem lesz jobb hogy ide kiirod hívd fel a háziorbost
9/13 Ypszilon1980 válasza:
Miért kell csendben maradni?
Persze nehéz helyzet megértem, de a te egészséged az fontosabb.
10/13 anonim válasza:
Ypszilon azért valószínűleg mert ha pozitív a tesztje bezárják a munkahelyet minimum 2 hétre nyilvan a munkáltató ennek nem örülne. Mondjuk egy ilyen helyen nem lehet jó dolgozni. Lehet koronavírus meg lehet más is de én a haziorvoshoz furdulnék és kiiratnam magam minimum 2 hétre mert ha ennyien elkaptátok akkor elég fertőző dolgoról van szó bármi legyen is az. Száraz köhögés amúgy tüdőgyulladás is lehet amit nem jó lábon kihordani gyógyszer nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!