Volt már olyan, hogy problémád volt az étellel, hívtad a szakácsot, és elmondtad neki az egyet nem értésedet?
Figyelt kérdés
Vagy fordítva, szakácsként kimentél a problémás vendéghez? Mi történt?2022. jún. 4. 16:40
11/12 anonim válasza:
"A sokpénzö arabopk meg IGEN udvariasak szoktak lenni, hacsak nem valami lebuj helyröl van szó, ahová a gazdag, de alja nép jár."
Hát hogyne. Kivéve, ha nő vagy, mert akkor még a rendelést sem neked akarják elmondani, hanem a szakácsnak.
12/12 anonim válasza:
Igen, volt. A hús jéghideg volt, úgy hozta ki.
Olyan is volt, hogy kértem, hogy a pizzáról maradjon le a bacon és ezt elfelejtette, rajta volt, persze, hogy szóltam, mert fogyóztam és akkor minden kalória számított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!