Miért néznek mindig furcsán amikor citromot kérek?
Egyetértek, számomra is nagyon meglepő, hogy sok helyen nem adnak a halhoz automatikusan.
9-es, te el vagy tájolva. ahol többféle hal szerepel az étlapon, ott bizony alapnak kell legyen a citrom. Nem tudom te milyen helyen dolgoztál, ahol ez nem volt ismert. Teljesen más tészta, hogy nálatok eleve nem is volt az étlapon csirkemell, de én olyan helyeken nem kaptam citromot a halam mellé, ahol többféle hal is volt az étlapon.
Én egyszer fejes salátát kértem citrommal, olyan étteremben, ahol alig volt magyar vendég. Szerintem, ha panírozott gulyáslevest rendeltem volna, akkor sem lepődött volna jobban meg a pincér.
Nem értem, miért gond egy étteremben a citrom, az olaszoknál üzemi(!) konyhán kaptam natúr húshoz is, kérés nélkül.
Az is sokat mond, hogy van olyan étterem, ahol a csirkemell sem alap.
Ilyenkor el kellene azon gondolkodni, tényleg olyan zseniálisak-e a magyar vendéglátósok.
A pincér-szakács viszony pedig ne a vendég dolga legyen!
"ahol többféle hal szerepel az étlapon, ott bizony alapnak kell legyen a citrom"
Na hát ez így nem igaz. Amennyiben csak olyan hal van az étlapon, amit direktbe mártással tálalnak, akkor minek a citrom? Ez persze szőrszálhasogatás, mert valószínűleg rántott vagy natúr halra gondoltál, de akkor is idegesít a tudálékosságod.
Felszolgálóként mondom, hogy alap a citrom. (vagy az ecet)
Egyébként vannak olyan ételek, hogy vagy-vagy. Vagy szósz vagy citrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!