Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tudnátok a Burger King-hez,...

Tudnátok a Burger King-hez, McDonald's-hoz, KFC-hez, Pizza Hut-hoz, illetve Subway-hez hasonló (gyors)éttermet ajánlani Bp-en?

Figyelt kérdés
A kérdésben felsoroltak közül már egyik sem újdonság számomra, főleg az első 3 nem, mert azok ott is vannak már, ahol lakom (vidéken). Kíváncsi lennék arra, hogy ezeken kívül van e még ilyen vagy ezekhez hasonló (gyors)étterem Bp-en, ugyanis nemsokára felutazok oda, és egy olyan hasonlóban szeretnék majd ebédelni, amiben még nem voltam. Már persze ha egyáltalán van még ilyen ezeken kívül. :-) És igen, nagyon szeretem ezeket a fajta gyorséttermeket, de gondolom ez már mindenkinek lejött. :-) Ja és természetesen a kínai gyorséttermet is ismerem már, és az is van ahol lakom, ez lemaradt, de ez szerintem nyilvánvaló.

2022. máj. 15. 21:47
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
Erdemes a kinaiban valami magyaros etelt, pl resztelt majat kerni.
okt. 3. 22:44
 32/35 anonim válasza:
Gyros-ozók, vagy vidéki csárdák.
okt. 3. 22:55
 33/35 A kérdező kommentje:

#31: A májat nem szeretem (kb. úgy vagyok vele, mint a disznótorossal).

#32: Vidéki csárdák??? Bp-en???

A Padthai Wokbar-t próbáltam ki legutóbb, végül is finom volt az a kaja, amit ettem (rizstészta + csirke + padthai szósz), de nem ájultam el tőle azért annyira.

okt. 5. 22:13
 34/35 anonim ***** válasza:

Eszembe jutott még pár, de egyikben sem voltam még:

Krumplis lángos a Flórián aluljáróban - erról jókat hallottam és a google értékelései is elég jók

Cooked by You - ramenező ahol te rakod össze a kajádat

A Kálvin környékén van két smashed burgerező:

Smashy

Fini'z

Asian Street Food Budapest - ez a Keletinél van és több ázsiai kajálda van egy udvarban

BudaPasta - a férjem most erre kapott rá, ez csak ebédidőben van nyitva és nem is minden nap

Smokey Monkies BBQ

Édességek (ezeket azért a drágább kategóriába sorolnám, viszont ezeket próbáltam is):

Bite - itt van szendvics is, én fahéjas tekercset vettem párszor, gigantikus méretű

TheBox Donut - fánkozó, kicsit extrább fánkokkal, annyit talán nem ér amennyibe kerül, de egyszer-egyszer jópofa

Jono Yogo - fagyi választható feltétekkel, amit magadnak raksz össze

Gelarto Rosa - tölcséres fagyi amit rózsa alakban kapsz

okt. 6. 00:36
 35/35 anonim ***** válasza:

Krumpli.

Nokedlish

okt. 7. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!