Tudnátok a Burger King-hez, McDonald's-hoz, KFC-hez, Pizza Hut-hoz, illetve Subway-hez hasonló (gyors)éttermet ajánlani Bp-en?
#31: A májat nem szeretem (kb. úgy vagyok vele, mint a disznótorossal).
#32: Vidéki csárdák??? Bp-en???
A Padthai Wokbar-t próbáltam ki legutóbb, végül is finom volt az a kaja, amit ettem (rizstészta + csirke + padthai szósz), de nem ájultam el tőle azért annyira.
Eszembe jutott még pár, de egyikben sem voltam még:
Krumplis lángos a Flórián aluljáróban - erról jókat hallottam és a google értékelései is elég jók
Cooked by You - ramenező ahol te rakod össze a kajádat
A Kálvin környékén van két smashed burgerező:
Smashy
Fini'z
Asian Street Food Budapest - ez a Keletinél van és több ázsiai kajálda van egy udvarban
BudaPasta - a férjem most erre kapott rá, ez csak ebédidőben van nyitva és nem is minden nap
Smokey Monkies BBQ
Édességek (ezeket azért a drágább kategóriába sorolnám, viszont ezeket próbáltam is):
Bite - itt van szendvics is, én fahéjas tekercset vettem párszor, gigantikus méretű
TheBox Donut - fánkozó, kicsit extrább fánkokkal, annyit talán nem ér amennyibe kerül, de egyszer-egyszer jópofa
Jono Yogo - fagyi választható feltétekkel, amit magadnak raksz össze
Gelarto Rosa - tölcséres fagyi amit rózsa alakban kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!