Tudnátok a Burger King-hez, McDonald's-hoz, KFC-hez, Pizza Hut-hoz, illetve Subway-hez hasonló (gyors)éttermet ajánlani Bp-en?
Voltam a Bellozzo-ban azóta, ott a pizza nagyon ízlett, nagyon finom volt, az tényleg igazi, eredeti olasz vékony tésztás pizza volt. Ilyen finom igazi olasz pizzát szerintem még nem is nagyon ettem eddig életemben. Olyannyira jó volt a Bellozzo, hogy ott azóta már 2x is voltam.
Aztán voltam a Pizza Forte-ben is, az is finom volt, SOKKAL finomabb, mint ami a lakóhelyemen van pizzázó, pedig árban abszolút nincs különbség a kettő között, ráadásul a Forte-s sokkal laktatóbb is volt.
Legutóbb pedig a Pizza Kingben voltam, ott sem volt olyan rossz a pizza, de nekem az előző, a Pizza Forte jobban ízlett, viszont ennél az volt a jó, hogy volt Gyros-(hús)os pizza is, én azt ettem.
Megint kiemelem a kérdést, hátha még mindig vannak ezeken kívül jó éttermek. És most már nem csak a gyorséttermek jöhetnek, hanem minden olyan étterem, ami nagyon finom, de azért nem New York Café-árkategóriás (ahol 5000 Ft egy kávé). Olyan is érdekelne, ami különleges, speciális, vagy egyszerűen csak nagyon ajánljátok valamiért. A Szerájban még mindig nem voltam, de legközelebb lehet, hogy sorra kerül már az is.
ABC sorrendbe rendezve felsorolom azokat az éttermeket, ahol már voltam, és kiemelem megint a kérdést, hátha valaki még tud hozzá mondani (az ABC-be rendezés segíthet könnyebben kikeresni azt, ami már volt).
Bamba Marha
Belfrit
Bellozzo
Black Cab Burger
Burger King
Don Pepe
KFC
Kínai
Lehel Íze
Leonidas Gyros
McDonald’s
Nordsee
Pesti Pipi
Pirog-da
Pizza Forte
Pizza Hut
Pizza King
Pizza Me
Simon’s Burger
Subway
Szeráj
Tejmadár
Tölcsibe
Vapiano
Zing
Gyrosból nekem ez jött be nagyon: Kyros Yeeros - Grk's
Esetleg indiai? Indigo Express
Padthai Wokbar, ennek több üzlete is van
Benedetti Arancini
#27: Nagyon köszönöm az első ajánlást (a Kyros Yeeros - Grk's-t), tegnap voltam ott. NAGYON finom volt a gyros, és nem is volt olyan drága, és olyan sokat / nagy adagot adtak, hogy bőven jóllaktam vele. Szóval ezt nem bántam meg, hogy oda mentem ebédelni, tényleg NAGYON megérte.
#26: A Kalóz Burgerbe is mindenképpen el fogok majd menni, ezt az ajánlást is köszönöm (voltam már Cinkotán korábban, csak akkor még nem tudtam erről az étteremről).
#25: A Ristorante Da Lello-t is ki fogom próbálni majd mindenképpen, viszont ez pincéres étterem? Mert elsősorban csak önkiszolgáló illetve gyorsétterembe mennék, de jól hangzik ez is.
#27: A Padthai Wokbar-t is kipróbálom majd, már csak azért is, mert ha több üzlete is van, akkor nem lehet olyan rossz. És a másik kettőt is, amit ajánlottál, én még indiai ételt szerintem nem is (nagyon) ettem.
Köszönöm mindhárom választ, ment a zöld pipa!
Eszembe jutott még egy:
Hi Bing (Vámház körút 16) - itt még nem voltam, de tervben van, a google-n az értékelése elég jó
#29: A HI BING-es palacsintás kaja nagyon finom volt, tegnap voltam ott, nekem nagyon ízlett. Ilyen kínai palacsintás különlegességet még nem ettem soha, de tényleg finom volt.
A Benedetti Arancini-ben is voltam még tegnap, ettől nem voltam úgy elájulva, de azért annyira nem volt rossz, ez is egy nagyon érdekes olasz különlegesség volt.
A Ristorante Da Lello-t meg tudná valaki mondani nekem, hogy pincéres étterem e? De majd megkérdezem a válaszolót is priviben.
Az Indigo Express, Padthai Wokbar és Kalóz Burger még nem került kipróbálásra, de ami késik, az nem múlik. Nagy eséllyel a Padthai Wokbar lesz majd a következő.
És kiemelem megint a kérdést, hátha lesznek még ötletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!