Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Tudnátok a Burger King-hez,...

Tudnátok a Burger King-hez, McDonald's-hoz, KFC-hez, Pizza Hut-hoz, illetve Subway-hez hasonló (gyors)éttermet ajánlani Bp-en?

Figyelt kérdés
A kérdésben felsoroltak közül már egyik sem újdonság számomra, főleg az első 3 nem, mert azok ott is vannak már, ahol lakom (vidéken). Kíváncsi lennék arra, hogy ezeken kívül van e még ilyen vagy ezekhez hasonló (gyors)étterem Bp-en, ugyanis nemsokára felutazok oda, és egy olyan hasonlóban szeretnék majd ebédelni, amiben még nem voltam. Már persze ha egyáltalán van még ilyen ezeken kívül. :-) És igen, nagyon szeretem ezeket a fajta gyorséttermeket, de gondolom ez már mindenkinek lejött. :-) Ja és természetesen a kínai gyorséttermet is ismerem már, és az is van ahol lakom, ez lemaradt, de ez szerintem nyilvánvaló.

2022. máj. 15. 21:47
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a további válaszokat, ez már a bőség zavara. :-) Nem járok olyan nagyon sűrűn Pesten, kb. havonta 1x, de már legalább meglesz előre jó pár hónapra, hogy miket fogok majd kipróbálni. :-) Köszönöm még egyszer!
2022. máj. 16. 18:34
 12/35 A kérdező kommentje:

Eddig a következőket próbáltam ki azok közül, amiket ajánlottatok:

Pesti Pipi - ez ízlett eddig a legjobban, azóta már vagy 3x is voltam náluk, nagyon finomak a rántott húsos szendvicseik és a hamburgerjeik is.

Bamba Marha - ez egynek TALÁN elment (Bamba Marha nevű burgert ettem 1x), de nagyon drágának tartom, szerintem MESSZE nem olyan jó / finom, mint amilyen drága.

Zing - Itt már 2x is voltam, mind a 2x Street Burger-t ettem, ami elég finom volt, de itt is az a baj egyrészt, hogy drága (főleg a menü), másrészt meg a BK-es krumpli milliószor jobb az itteninél.

Don Pepe - Itt tegnap voltam először, egy négysajtos pizzát ettem, ami bár nem volt rossz, de horribilis ára volt (3000 Ft). Ráadásul én nem tudom, hogy ez milyen gyorsétterem, de pincérek szolgáltak fel, és egyáltalán nem volt gyorsétterem-jellege neki szerintem. Gyorsétterem ez egyáltalán?

A Disznótorosba biztosan nem megyek SOHA, mert az ilyen kajákat nagyon nem szeretem (és ez NAGYON enyhe kifejezés arra, ahogy ehhez viszonyulok). A Pirog-da, Leonidas Gyros, Vapiano és Black cab burger gyorséttermekben még nem voltam, de előbb-utóbb majd sorra kerülnek azok is.

Gondoltam kiemelem ezt a kérdést, egyrészt hogy lássátok, hogy melyeket próbáltam már ki és mi a véleményem róluk, másrészt hátha tud valaki írni még ilyen éttermeket. :-)

2022. okt. 9. 20:35
 13/35 anonim ***** válasza:
100%
Menj a Szerajba, Vígszínházzal szemben
2022. okt. 10. 05:24
 14/35 anonim ***** válasza:
100%

Hmm, nagyon egyezik az ízlésünk, mert kb ugyan ezt írtam volna le neked.

A bamba marha tényleg túl van sztárolva.

Ár érték arányban a Pipi a nyerő, a Zing nagyon jó, de drága.

A Don Pepe pedig jól érzed, nem gyorsétterem.

Étterem hálózat, de nem gyors.

Ott van egy Chrispy Chicken hamburger, azt kóstold majd meg egyszer!

2022. okt. 10. 06:33
 15/35 A kérdező kommentje:

Azóta kipróbáltam már a Vapiano-t is, ahol egy tonhalas pizzát ettem, de nagyon drága volt, főleg ahhoz képest, amennyi feltétet raktak rá (elég kevés volt rajta a feltét).

A Black cab burger-ben is voltam már, itt tényleg finom (és különleges) volt a sültkrumpli, ilyet még nem is ettem szerintem, viszont a hamburger csak átlagos volt, semmi extra. És ami nagyon nem tetszett, hogy nem lehetett bankkártyával fizetni, csak készpénzzel.

Legutoljára (tegnap) a Pirog-da gyorsétteremben voltam, itt az tetszett, hogy nagyon sok krumplit adtak a menühöz (ami finom, ropogós volt, de messze nem BK szint). És még cár (csirkés) és tonhalas pirogot ettem mellé üdítővel, ami végül is finom volt, de nem volt egy nagy szám. Viszont ami még tetszett, hogy ez messze nem volt olyan drága (ár / érték / mennyiség arányban), mint mondjuk a Vapiano.

A Leonidas Gyros-t fogom legközelebb kipróbálni (lehet még ebben a hónapban), és aztán már csak a Szeráj marad.

Kiemelem megint a kérdést, hátha valaki még tud írni valami mást is ezeken kívül. Viszont ami fontos lenne, hogy csak GYORSétterem legyen!

2023. márc. 15. 17:02
 16/35 anonim ***** válasza:
100%

Sokat írták már… pizza forte? Nem a legolcsóbb de én szeretem. Vagyis bevallom 2 éve nem ettem mert már elköltöztem de jó volt régen.

Pizza king? Mondjuk azt annyira nem szerettem, de ár értékben nem rossz.

2023. márc. 27. 21:12
 17/35 anonim ***** válasza:
61%
fozelekfalo
2023. márc. 28. 12:29
 18/35 anonim ***** válasza:
100%

Bellozzo volt már?

Olasz tészták és pizzák vannak ott. Pincérek nincsenek. Eladó a rendelést, kapsz egy sorszámot, kiírják mikor kész van, mehetsz érte. Kb. 15 percet kell várni rá. Ha kevesen vannak, akkor annyit se, volt hogy 5 perc alatt kész volt. Nem tudom, hogy ez a te elvárásaidnak elég gyors-e.

2023. márc. 28. 14:26
 19/35 anonim ***** válasza:
100%
Leadod a rendelést*
2023. márc. 28. 14:27
 20/35 A kérdező kommentje:

Köszönöm a további ötleteket, a pizzás éttermeket (forte és king) is ki fogom majd próbálni, viszont legközelebb a Bellozzo-ba megyek majd (köszönöm a #18-asnak, ez még nem volt). Ez gondolom olyasmi lehet, mint a Vapiano, csak esetleg nem olyan drága.

Kiemelem újra a kérdést, hátha valaki még mindig tud írni valami mást is ezeken kívül.

2023. ápr. 22. 21:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!