Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Pizza hut sült tészta vélemény?

Pizza hut sült tészta vélemény?

Figyelt kérdés
csak arra vagyok kiváncsi mekkora adag kb meg hogy milyenek így átlagban csak mert elég túlárazottnak tűnik.

2022. máj. 1. 11:38
 1/6 anonim ***** válasza:
28%

Mihez képest túlárazott?

Amíg van rá kereslet, megveszik ennyiért, addig nem túlárazott...

2022. máj. 1. 11:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem kicsit drágának tűnik, de lassan romlik annyit a forint, hogy pont reális lesz.
2022. máj. 1. 12:07
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2. mire a mostani ára reális lesz, már az sem ennyibe fog kerülni.
2022. máj. 1. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csalódás volt. Frissen, forrón kaptam, azzal nem volt gond, ízre se rossz, de az a fém "tálka", amiben küldik, félig üres volt szinte. A futár táskájában kicsit összecsúszott (amúgy ez is... de oké, megesik), és így nagyon látványos volt, hogy elég kis adag.

Eredetileg végig akartam kóstolni az összes ízt, de mivel utána délután még éhes voltam, így úgy voltam vele, nem éri meg.

[link]

2022. máj. 1. 13:54
 5/6 anonim ***** válasza:
74%

Tehát ez tkp. egy Mc&Cheese kféle ízvariációkban?

Szerintem kb. 10-15 perc alatt össze lehet dobni otthon. Hamarabb megvan, minthogy a futár kihozza...

2022. máj. 1. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Max. gyerek adagnak elég. 3.000 Ft volt, éhes maradtam utána. Az íze se olyan mint a pizzának. Super suprémet kértem, abból teljesen rendben van a pizza, ez a szósz meg valami borzalmas nyers izé volt.
2022. nov. 12. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!