Pizzériában kemencében hány fokon és mennyi ideig szokták sütni a vékonyabb tésztájú pizzát?
Figyelt kérdés
Gondolkozom egy pizzérián, eleinte alkalmazottak nélkül, családban csinálnánk, viszont egyikünk sem Szakács végzettségű, ahány recept annyi félét írnak, hogy lenne érdemes a pizzát sütni?2021. aug. 14. 11:41
1/1 anonim válasza:
Ki kell majd tapasztalni, hogy az a recept, amit használtok, hogy működik abban a kemencében, amit veszel.
Nincsen állandó hőfok, idő.
De hogy hasznos is legyek 370fok, 4-5 perc volt ott, ahol diákmunkán dolgoztam, az egy olasz étterem volt.
Ha senkinek nincs a családban szakács végzettsége, akkor kell egy alkalmazott, akinek van. Addig valamelyikőtök beiratkozhat letenni a szakmát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!