Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Necces helyeken lévő mekik...

Necces helyeken lévő mekik (blaha, keleti) mennyire veszélyesek?

Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 21:38
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
94%
12 évig zabáltam ilyen helyeken, és elég veszélyesek, én is híztam vagy 70 kilót.
2022. febr. 19. 21:45
 2/22 anonim válasza:
41%
Szerintem ott a mekiig se jutsz el😔
2022. febr. 19. 22:06
 3/22 anonim ***** válasza:
90%

Attól függ mikor mész oda, kire nézel furán és mennyire lógsz ki a sorból.

Nyilván aki balhés azt úgy górják ki mint a macskát sźarni, de ha ember módjára viselkedsz, van a valagadon nadrág és nem vagy istentelen módon beállva, akkor annyira nem necces.

Láttam már használt tűt budin rosszul lehúzva az egyik mekiben, szal ja. Ha ilyet látsz, talán ne tapernyákold...

2022. febr. 19. 22:18
 4/22 A kérdező kommentje:

"

Szerintem ott a mekiig se jutsz el😔"

???

2022. febr. 19. 22:43
 5/22 anonim válasza:
63%
A veszélyes helyeken nem jutsz el a mekiig mert elkapnak útközbe. Persze nem kell komolyan venni elég ritka az ilyen és az se nappal van magában a kajáldában meg nem hiszem hogy bárki is megtámadna, szóval szerintem nyugodtan elmehetsz enni egyet
2022. febr. 19. 22:47
 6/22 anonim válasza:
84%
Amúgy tényleg ilyen veszélyes hely BP? Én vasi vagyok, egyszer voltam csak ott és éjszaka tök nyugisan járkáltam az utcákon.
2022. febr. 19. 23:21
 7/22 anonim válasza:
95%
Kb. minden bevan kamerázva úgyhogy mehetsz nyugodtan.
2022. febr. 19. 23:43
 8/22 anonim ***** válasza:
90%
Mai "hol kell rettegni Budapesten" kérdés. Sehol. Persze ne menj végig a Hős utcán "Utálom a cigányokat" feliratú pólóban, de ezt otthon se csináld.
2022. febr. 20. 01:17
 9/22 anonim ***** válasza:
94%

Járkáltam lepusztult környéken is, ahol előző este valami gyilkosság volt, de nem történt velem semmi.

Nem hülyék a városvezetésnél. A keleti egy krva nagy közeledési csomópont, szerinted hagynák, hogy naponta utasok ezrei potenciális veszélynek legyenek kitéve, és ezzel sérüljön a forgalom?

2022. febr. 20. 03:20
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Bent a mekiben/burgerben abszolút biztonságban vagy, nap közben a környéken is.
2022. febr. 20. 07:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!