Necces helyeken lévő mekik (blaha, keleti) mennyire veszélyesek?
Figyelt kérdés
2022. febr. 19. 21:38
1/22 anonim válasza:
12 évig zabáltam ilyen helyeken, és elég veszélyesek, én is híztam vagy 70 kilót.
2/22 anonim válasza:
Szerintem ott a mekiig se jutsz el😔
3/22 anonim válasza:
Attól függ mikor mész oda, kire nézel furán és mennyire lógsz ki a sorból.
Nyilván aki balhés azt úgy górják ki mint a macskát sźarni, de ha ember módjára viselkedsz, van a valagadon nadrág és nem vagy istentelen módon beállva, akkor annyira nem necces.
Láttam már használt tűt budin rosszul lehúzva az egyik mekiben, szal ja. Ha ilyet látsz, talán ne tapernyákold...
4/22 A kérdező kommentje:
"
Szerintem ott a mekiig se jutsz el😔"
???
2022. febr. 19. 22:43
5/22 anonim válasza:
A veszélyes helyeken nem jutsz el a mekiig mert elkapnak útközbe. Persze nem kell komolyan venni elég ritka az ilyen és az se nappal van magában a kajáldában meg nem hiszem hogy bárki is megtámadna, szóval szerintem nyugodtan elmehetsz enni egyet
6/22 anonim válasza:
Amúgy tényleg ilyen veszélyes hely BP? Én vasi vagyok, egyszer voltam csak ott és éjszaka tök nyugisan járkáltam az utcákon.
7/22 anonim válasza:
Kb. minden bevan kamerázva úgyhogy mehetsz nyugodtan.
8/22 anonim válasza:
Mai "hol kell rettegni Budapesten" kérdés. Sehol. Persze ne menj végig a Hős utcán "Utálom a cigányokat" feliratú pólóban, de ezt otthon se csináld.
9/22 anonim válasza:
Járkáltam lepusztult környéken is, ahol előző este valami gyilkosság volt, de nem történt velem semmi.
Nem hülyék a városvezetésnél. A keleti egy krva nagy közeledési csomópont, szerinted hagynák, hogy naponta utasok ezrei potenciális veszélynek legyenek kitéve, és ezzel sérüljön a forgalom?
10/22 anonim válasza:
Bent a mekiben/burgerben abszolút biztonságban vagy, nap közben a környéken is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!