Magyarországon miért nem haladnak a korral az éttermek?
A legtöbb helyen a kínálat úgy néz ki, hogy rántott ez, rántott az, akármilyen szépen van elnevezve egyik-másik, végső soron a legtöbb rántotthús.
A másik dolog, hogy olyan díszítéseket alkalmaznak, amik már rég kimentek a divatból. Formázott rizs, salátalevél és narancsszelet a rizs mellett, stb.
Ne értsétek félre, nem drága dolgokat akarok enni, de változatlan áron is lehetne újdonságokat készíteni, izgalmasabban megmutatni egy-egy kedvenc magyar ételünket.
Mit gondoltok?
#10 Miért jó az, ha kiesnek a szépkártyások?
Én úgy vettem észre - lehet, hogy rosszul - hogy aki szépkártyával megy, az esetleg kipróbál drágább ételeket is, mert úgymond "ingyen van". Vagy te nem így látod?
#11 Igen, tudom, itthon én is ilyeneket eszem, de épp ezért szeretnék az étteremben mást enni :D
10es vagyok
Ki mondta hogy jó ha kiesnek??
Pont azért megyünk rá a gazdagabb rétegre mert a csóro elkölti majd a falusi abc vagy coop-ban...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!