Magyarországon miért nem haladnak a korral az éttermek?
A legtöbb helyen a kínálat úgy néz ki, hogy rántott ez, rántott az, akármilyen szépen van elnevezve egyik-másik, végső soron a legtöbb rántotthús.
A másik dolog, hogy olyan díszítéseket alkalmaznak, amik már rég kimentek a divatból. Formázott rizs, salátalevél és narancsszelet a rizs mellett, stb.
Ne értsétek félre, nem drága dolgokat akarok enni, de változatlan áron is lehetne újdonságokat készíteni, izgalmasabban megmutatni egy-egy kedvenc magyar ételünket.
Mit gondoltok?
Egyrészt az éttermek egy része csak ilyen, ha nem találkoztál mással, akkor nem jó helyekre jársz.
Másrészt a legtöbb étterem a vendégek igényeit is figyelembe veszik, ha nekik erre van igényük, nem adhatnak mást, mert az a nyakukon marad.
szerintem az is benne van hoy az atlagember nem lene vevo a masra, az ujra. a rantott ezt-azt, a rizst, a krumplipuret mindenki ismeri, a legtobb ember szereti, igy az "biztonsagos".
amugy a varosiaknak mondom: a videki ettermek tulnyomo tobbsege ilyen jellegu
Erre van igény, sokan szeretik.Borsodi kisvàrosban nyílt olasz étterem, finom trendibb ételekkel egy évet nem élt meg... Tenyleg finom és olasz ételeik voltak, de vidéken ennek nem volt létjogosultsàga.
A ràntott hús meg örök 😊
Erre van igény, sajnos. A rántott, meg agyon olajozott értelmetlen marhaságoknak, ami ráadásul nem is finom.
Nem, nem az, legalábbis én is simán elkészítem ugyanolyanra, mint ők, mert egy rántott bármit étteremben nem lehet "feldobni", mert arra megy a szájhúzogatás.
Szomorú, de ez van, mert igény sincs új dolgokat kipróbálni.
Svájcban élek, ezerszer színesebb a konyhája, mint a magyar.
Azért mert az átlag embernek nincs igénye gasztronómiai kalandozásra, vidéken meg pláne nem marad meg. Pesten biztos van jó pár olyan hely ami megfelelne neked, de biztos lehetsz benne nem annyi pénzért mint amennyit vidéken hagynál ott.
Én felszolgáló vagyok, és a mi éttermünk arra megy rá, olcsón de laktató ételeket kapjanak az emberek, javarészt malac és sertés ételek vannak nálunk valamint kacsa. Picit kezdünk rámenni a pénzesebb vendégekre is, nekik már kínálunk egy drágább rozé-t akár a malachoz vagy fehérbort a kacsához, főleg hogy a szépkártyások egy része ki fog esni hamarosan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!