Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapest textúra vélemények?

Budapest textúra vélemények?

Figyelt kérdés
Nagyon drága hely? Szombat este akarunk menni, de még nem foglaltunk asztalt. Kinek mi a véleménye róla?
2022. jan. 31. 21:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Több héttel előbb kell asztalt foglalni hetvégere...
2022. jan. 31. 21:54
 2/7 anonim ***** válasza:
86%
Ott vannak az árak a honlapjukon!
2022. jan. 31. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem olvasd el a Google értékeléseket, de a legrosszabbakkal kezdd! ...és utána nézd meg az áraikat!

Egyből nem akarsz majd odamenni.

Ha mégis, akkor majd mesélj!

2022. febr. 1. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem hetente eszik ott az ember, hanem úgy gondol rá mint egy különlegességre, amit kipróbál, aztán elraktározza az élményt, akkor a ligájában egyáltalán nem olyan drága.

Egyébként csodálatos ételköltemények vannak. Ez már tényleg művészet. Legalábbis nekem, mert nem vagyok egy nagyon gourmet fazon. Az egész vacsora hangulata, a borok...Minden tökéletes volt. És nekem az élményért megérte az árát, ami egyébként egyáltalán nem olyan vészes, mint amennyit más helyeken elkérhetnek.

2022. febr. 1. 14:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Es más hogy foglalt asztalt? Mennyi idővel előre? Hétvégére szerintetek van esély, hogy fogadnak? Pl szombat este/késő delutan
2022. febr. 1. 19:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Felhívod öket es megmondják...
2022. febr. 1. 19:56
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A kaja miatt legalább egyszer érdemes elmenni, mert tényleg egy élmény.

A degusztációs menüt viszont szerintem borsor _nélkül_ kérd, mert amennyivel drágább ahhoz képest nem nyújt akkor élményt, egész egyszerűen masszívan túlárazottak a borok amiket adnak: 20k HUF összesen 4 vagy 5 deci bor, amiknek palackja átlagban kb. 4k a boltban, azon van a legnagyobb árrés.

Mi négyen voltunk, az 80k HUF csak a borokra (!), annyiért már két-három üveggel is lehet kérni úgy, hogy valami lényegesen komolyabb tétel is legyen benne.

2022. febr. 8. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!