Budapest textúra vélemények?
Szerintem olvasd el a Google értékeléseket, de a legrosszabbakkal kezdd! ...és utána nézd meg az áraikat!
Egyből nem akarsz majd odamenni.
Ha mégis, akkor majd mesélj!
Ha nem hetente eszik ott az ember, hanem úgy gondol rá mint egy különlegességre, amit kipróbál, aztán elraktározza az élményt, akkor a ligájában egyáltalán nem olyan drága.
Egyébként csodálatos ételköltemények vannak. Ez már tényleg művészet. Legalábbis nekem, mert nem vagyok egy nagyon gourmet fazon. Az egész vacsora hangulata, a borok...Minden tökéletes volt. És nekem az élményért megérte az árát, ami egyébként egyáltalán nem olyan vészes, mint amennyit más helyeken elkérhetnek.
A kaja miatt legalább egyszer érdemes elmenni, mert tényleg egy élmény.
A degusztációs menüt viszont szerintem borsor _nélkül_ kérd, mert amennyivel drágább ahhoz képest nem nyújt akkor élményt, egész egyszerűen masszívan túlárazottak a borok amiket adnak: 20k HUF összesen 4 vagy 5 deci bor, amiknek palackja átlagban kb. 4k a boltban, azon van a legnagyobb árrés.
Mi négyen voltunk, az 80k HUF csak a borokra (!), annyiért már két-három üveggel is lehet kérni úgy, hogy valami lényegesen komolyabb tétel is legyen benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!