Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Átlagos árú éttermekben...

Átlagos árú éttermekben mennyire jellemző, hogy poralapból készült levest szolgálnak fel?

Figyelt kérdés

Több étteremben is jártam az elmúlt időben és fokhagyma vagy brokkolikrémlevest kértem. Azt vettem észre, hogy nagyon hasonlít a boltban kapható knorros instant krémleveshez az íze és az állaga is.

Múltkor rákerestem, metróban lehet nagyobb kiszerelésben is kapni ilyen levest.

2021. dec. 18. 12:37
 1/5 anonim ***** válasza:
94%
Elképzelhető, a gyorsaság kedvéért. Viszont nem tudom mennyiben éri meg egyéb szempontból, mert alapanyagokból elkészíteni sokkal olcsóbb.
2021. dec. 18. 13:01
 2/5 anonim válasza:
100%
Mi jártunk így, 1/1 olyan volt a gombakrémleves, mint amit anno egyetemistaként én "készítettem" porból és forró vízből. Rá is kérdeztem, persze tagadták, ott minden frissen készül, friss alapanyagokból... Aha.
2021. dec. 18. 13:40
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nagykereskedlemi áron tudják beszezni, másrészt - ellentétben az elsö véleményével - olcsóbb a porból készült a munkabér miatt, ezért a legtöbb helyen tényleg ezeket árulják.
2021. dec. 18. 13:43
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé általános. És nem csak általános árú éttermekben.

Ők nem a tescoban veszik az 500 forintos maggi levest hanem 10-60 kilós kiszerelésekben sokkal olcsóbban.

2021. dec. 18. 14:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésedre a választ nem tudom.

De azt tudom, hogy a fokhagyma krémleves, amit fokhagymából főzök, véletlenül pont olyan ízű és állagú, mint a porból készült változat.

Viszont azt sem tagadom, hogy húsleves kockát rakok bele, amiben eleve van ízfokozó...

2021. dec. 18. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!