Hogyan kell puccos étteremben enni?
Ma voltam egy puccos étteremben, ahol tyúkhúslevest rendeltem. A sárgarépa benne kemény volt (al dente), és kb. olyan 7-9 cm hosszú. Próbáltam elvágni a kanállal, de nem sikerült (közben egy picit ki is ment a leves az asztalterítőre). A "posh" emberek hogyan szokták megenni ezt a fajta sárgarépát? Én simán előkaptam a kést/villát és elvágtam.
Azután meg csirkemellet kaptam, érdekes módon kaptam hozzá egy pici combot is (számomra ez érhetetlen, hogyan került a mell mellé a comb, mivel egyben volt). Hogyan kell illedelmesen lefejteni róla a húst? Azt még megjegyzem, hogy a hús nem volt olyan omlós, mint amihez szokva vagyok, ezért nehezemre esett lefejteni (csikorgott-nyikorgott a kés/villa a tányéron). Az omlós húst simán le tudom fejteni a csontról késsel/villával.
Azután egy csiapudingot kaptam, amiben volt egy bogyó (valószínűleg perui földicseresznye), amin rajta volt a kiszáradt levele is. Hogyan kell illedelmesen elválasztani a bogyót a levelétől? Én simán leharaptam a levélről a bogyót :) .
Úgy tűnik nekem nem valók a puccos éttermek :)
Amúgy nagyon finom volt minden, csak ilyen pici kis kellemetlenség ért evés közben.
Mondjuk, ahhoz nem kéne “puccos” étterembe járni, hogy felismerjük a csirkeszárnyat… 3-4 éveseknek is egész jól szokott menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!