Hogyan kell puccos étteremben enni?
Ma voltam egy puccos étteremben, ahol tyúkhúslevest rendeltem. A sárgarépa benne kemény volt (al dente), és kb. olyan 7-9 cm hosszú. Próbáltam elvágni a kanállal, de nem sikerült (közben egy picit ki is ment a leves az asztalterítőre). A "posh" emberek hogyan szokták megenni ezt a fajta sárgarépát? Én simán előkaptam a kést/villát és elvágtam.
Azután meg csirkemellet kaptam, érdekes módon kaptam hozzá egy pici combot is (számomra ez érhetetlen, hogyan került a mell mellé a comb, mivel egyben volt). Hogyan kell illedelmesen lefejteni róla a húst? Azt még megjegyzem, hogy a hús nem volt olyan omlós, mint amihez szokva vagyok, ezért nehezemre esett lefejteni (csikorgott-nyikorgott a kés/villa a tányéron). Az omlós húst simán le tudom fejteni a csontról késsel/villával.
Azután egy csiapudingot kaptam, amiben volt egy bogyó (valószínűleg perui földicseresznye), amin rajta volt a kiszáradt levele is. Hogyan kell illedelmesen elválasztani a bogyót a levelétől? Én simán leharaptam a levélről a bogyót :) .
Úgy tűnik nekem nem valók a puccos éttermek :)
Amúgy nagyon finom volt minden, csak ilyen pici kis kellemetlenség ért evés közben.
Bocs, de ha nem vagy képes normálisan evöeszközökkel enni, akkor tényleg nem való neked normális étterem.
A kérdésed alapján képtelen vagy késsel-villával enni, a fö baj ez!
6.
Abbol keszul a csirkecombsonka :)))
1. Tudok kulturáltan enni kanállal, késsel, villával. A kérdésemm az volt, hogy az al dentére főzött zöldséget (jelen esetben sárgarépát), hogyan szokták felvágni? Mivel levesről van szó, ezért nyilván kanállal, de nekem ez nem ment, de nem azért, mert ügyetlen vagyok. Bár ezzel a hozzászólással csak magadat égeted.
2. erre én is rájöttem, semmi újat nem mondtál.
3. Gyöngytyúk húsleves szarvasgombával töltött tésztabatyuval és supreme jércemell szarvasgombás burgonyapürével - nekem ez elég puccosnak hangzik
4. hát megkérdezték, hogy minden okés e
5. lásd a 3. hozzászólónak szánt válaszom
6. Hát én sok szárnyat ettem, de még ilyen nem láttam, bár attól függetlenül lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!