Üdv, Olaszországban az hogy jött, hogy néhol csak egy étlapot adnak asztalonként?
Nem tudom, hogy ezt mikor tapasztaltátok, régebben már, vagy az elmúlt két évben csak.
Én pl. Svájcban dolgozom, mi covid miatt átálltunk arra, hogy alapvetően nem viszünk étlapot, hanem az asztalon van egy qr-kód, azt ha beszkennelik, akkor látják online a kajákat, szépen, képekkel. Elmondjuk persze a vendégeknek, hogy ha akarják, akkor megkaphatják fizikailag is az étlapot, de az nagyon prosztó, egy A4-es lap két oldalasan, laminálva, képek nélkül. Amikor odaadjuk, akkor mondjuk, hogy ez prosztó, de a szép étlapot nem tudjuk ferőtleníteni, mert elázik.
Igazából már nem előírás, hogy fertőtlenítsük, már rég visszatérhettünk volna a régi, szép módszerhez, de rengeteg dícséretet kapunk a vendégektől, hogy ennyire törődünk a higiéniával, úgyhogy maradunk a covid-módszernél.
(Ugyanígy például nincs semmi az asztalon, ami közös használatú lenne, pl. só, bors, vagy kenyeret sem viszünk automatikusan, viszont elmondjuk a vendégeknek, hogy ez direkt van, hogy ne taperoljon mindenki mindent össze, de ha bármit kérnek, akkor szóljanak, megkapják.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!