Mit lehet kezdeni több kg mézzel?
Anyumék hoztak nekem Olaszországból ismerős méhésztől termelői bio mézet több üveggel, de csak néha eszem, pl teába stb. Szóval nem használok ennyit. Szerintem 5 év alatt se fogyna el. :D
Mit lehet kezdeni kb 3-4 kg mézzel?
Jön a karácsony, süss mézeskalácsot, mezespuszedlit.esetleg ezek mehetnek ajándékba is. A családom imádja, alig várják az ünnepeket. :)
Egyébként én egy üveg méznek is örülnék, szóval akár ajándékozd el, ha nem szeretsz sütni.
Ne már.... A végtelenségig eláll a méz. Igazi kincset kaptál, ami ráadásul bio is. Ha mindennap fogyasztasz belőle 1-2 evőkanállal, felér egy komoly immunerősítéssel. Elképesztő gazdag tápanyagban.
Nálam egy üveg méz 2 hónap alatt fogy el kb.
A reggeli kávémat mindig mézzel iszom, a zabkásámra is csurgatok belőle, valamint aloe vera húsát összevágva mézzel kiverve kiváló arcpakolás.
Mézeskalács, mézes krémes.
Ajándék másoknak.
Elrakod hűvös, sötét helyre, és életed végéig lesz mézed. (A méz ha jól van tárolva évekig, sőt évtizedekig eláll.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!