Ha rendeltem pizzát 2000ért de 1850em van itthon akkor ha jo fej a pizzafutár ki fogja nekem pótolni azt a 150et ?
14-es, én magam nem vagyok futár, de étteremben dolgozom, ismerem a rendszert.
Hacsak nem egy törzsvendégről van szó, aki évek óta havi szinten otthagy a cégnél legalább egy 20-30 ezer ft-ot, akkor ilyenkor szépen hívjuk a rendőrséget, aztán ők intézik a többi részét. Ilyenkor általában előkerül a pénz is.Ha nem, akkor feljelentés lesz belőle.
És természetesen automatikus tiltó lista. Tehát arról a címre onnantól nincs kiszállítás. A diszpécser fel tudja venni a rendelést, de az nem jut el a konyháig, tehát letiltja a program a rendelést.
“simán előfordulhat, hogy előbb rendelsz, aztán koppansz, hogy nincs annyi kp-d,”
Miért nem számolod meg, mennyi pénzed van? Ha láthatóan épp csak talán annyi, akkor alaposan.
Ha nincs, így jártál. Ha a Tescoban a kasszánál derül ki, hogy nincs elég pénzed, akkor sem fogja a pénztáros kipótolni a hiányt (ahogy a futár, úgy ő sem teheti meg), ott kell hagynod, amit nem tudsz kifizetni. A futártól miért várjuk, hogy perkálja ki? És ha egy nap kiszállít 50-60 helyre (igen, volt ennyi címem pl a covid alatt egyetlen napon) és ezt 10 ember játssza el? Az már 1500 Ft. Igen, egy jó nap megkerestem egy 20-ast is, de a következő rosszabbon kevés, egymástól távol eső címekkel meg 5-öt (és ugyanúgy 12 óra volt a munkaidő). És nekem volt saját kocsim, akinek nem volt, az gyakran konkrétan mínuszban végezte egy ilyen napon. Hát tudod ki fog napi ezer Ft-okat eljótékonykodni tróger és/vagy pofátlan vevők kedvéért. Vagy úgy képzeled el, hogy neked segítsek, másnak ne? És miért gondolod, hogy neked ezt meg kéne tennem, másnak meg nem?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!