Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha rendeltem pizzát 2000ért...

Ha rendeltem pizzát 2000ért de 1850em van itthon akkor ha jo fej a pizzafutár ki fogja nekem pótolni azt a 150et ?

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 11:21
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
28%
Én nem tudom, milyen futárnak lenni, de ha nem rendszeresen fordulna ez elő, én szerintem kipótolnám. De még egyszer: nem tudom, milyen futárnak lenni, de biztos vagyok benne, hogy naponta találkoznak bunkó rendelőkkel, ki tudja, kit mennyire lehet felhúzni ezzel. Amúgy meg emberek vagyunk, simán előfordulhat, hogy előbb rendelsz, aztán koppansz, hogy nincs annyi kp-d, én ilyenkor (ciki, nem ciki) kérnék kölcsön, ha lehet (a szomszédomtól), aztán mennék pénzt levenni és visszaadnám a szomszédnak (akár többet is).
2021. nov. 7. 12:25
 12/40 anonim ***** válasza:
30%
1X az életben kipótolnàm a futàr helyében, de csak 1X !
2021. nov. 7. 12:30
 13/40 anonim ***** válasza:
97%

14-es, én magam nem vagyok futár, de étteremben dolgozom, ismerem a rendszert.

Hacsak nem egy törzsvendégről van szó, aki évek óta havi szinten otthagy a cégnél legalább egy 20-30 ezer ft-ot, akkor ilyenkor szépen hívjuk a rendőrséget, aztán ők intézik a többi részét. Ilyenkor általában előkerül a pénz is.Ha nem, akkor feljelentés lesz belőle.

És természetesen automatikus tiltó lista. Tehát arról a címre onnantól nincs kiszállítás. A diszpécser fel tudja venni a rendelést, de az nem jut el a konyháig, tehát letiltja a program a rendelést.

2021. nov. 7. 12:36
 14/40 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem hívd fel őket, hogy mi van és ne hozzák ki így.
2021. nov. 7. 12:49
 15/40 anonim ***** válasza:
98%
Te előbb rendelsz, és utána számolsz csak?
2021. nov. 7. 12:52
 16/40 anonim ***** válasza:
92%
Na mi történt, már megkellett jöjjön a pizza...
2021. nov. 7. 12:54
 17/40 anonim ***** válasza:
92%
valószínűleg vagy kamukérdés volt, vagy meg akart itt bizonyosodni róla hogyha megtenné hogy járna, és inkább lemondott a rendelésről
2021. nov. 7. 13:19
 18/40 anonim ***** válasza:
100%

“simán előfordulhat, hogy előbb rendelsz, aztán koppansz, hogy nincs annyi kp-d,”

Miért nem számolod meg, mennyi pénzed van? Ha láthatóan épp csak talán annyi, akkor alaposan.

Ha nincs, így jártál. Ha a Tescoban a kasszánál derül ki, hogy nincs elég pénzed, akkor sem fogja a pénztáros kipótolni a hiányt (ahogy a futár, úgy ő sem teheti meg), ott kell hagynod, amit nem tudsz kifizetni. A futártól miért várjuk, hogy perkálja ki? És ha egy nap kiszállít 50-60 helyre (igen, volt ennyi címem pl a covid alatt egyetlen napon) és ezt 10 ember játssza el? Az már 1500 Ft. Igen, egy jó nap megkerestem egy 20-ast is, de a következő rosszabbon kevés, egymástól távol eső címekkel meg 5-öt (és ugyanúgy 12 óra volt a munkaidő). És nekem volt saját kocsim, akinek nem volt, az gyakran konkrétan mínuszban végezte egy ilyen napon. Hát tudod ki fog napi ezer Ft-okat eljótékonykodni tróger és/vagy pofátlan vevők kedvéért. Vagy úgy képzeled el, hogy neked segítsek, másnak ne? És miért gondolod, hogy neked ezt meg kéne tennem, másnak meg nem?

2021. nov. 7. 13:22
 19/40 A kérdező kommentje:
Nem adta oda
2021. nov. 7. 14:48
 20/40 anonim ***** válasza:
92%
Mondtad volna neki,hogy harapjon belőle kettőt.
2021. nov. 7. 15:52
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!