Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Ha rendeltem pizzát 2000ért...

Ha rendeltem pizzát 2000ért de 1850em van itthon akkor ha jo fej a pizzafutár ki fogja nekem pótolni azt a 150et ?

Figyelt kérdés
2021. nov. 7. 11:21
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
97%
Sztem nem. És én nem is tenném a futár helyébe, hanem visdzavinném a pizzát. Sztem bunkóság más pénztárcájára rendelni. Bankkártya sincs otthon, vagy azt a futár nem tudja elfogadni? Én legalább a szomszédtól kérnék kölcsön, és elmondanám,mekkora hülye voltam.
2021. nov. 7. 11:26
 2/40 anonim válasza:
22%
Ha jó fej igen, máskor meg 300at adsz jattként
2021. nov. 7. 11:28
 3/40 anonim ***** válasza:
97%
nekem nem lenne pofám így rendelni. kérj valakitől kölcsön egy pár százast. én a futár helyében visszavinném a pizzát. elmegy rád az ideje, egy kis üzemanyaga és még pótolja is ki a számládat...
2021. nov. 7. 11:32
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb kerj a szomszedtol penzt. Ne legyel kringé.
2021. nov. 7. 11:32
 5/40 anonim válasza:
71%
😂😂😂😂😂😂😂
2021. nov. 7. 11:35
 6/40 anonim ***** válasza:
94%
nem
2021. nov. 7. 11:38
 7/40 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Még tiltólistára is kerülsz, ugyanis a munkaidejét raboltad, az üzemanyagot illetve a pizza is pluszban készült el.
2021. nov. 7. 11:50
 8/40 anonim ***** válasza:
82%
Biztos nem lennék rá hajlandó. Egyrészt az én kontómra ugyan ne jótékonykodjon senki, főleg ne a maga javára, másrészt az ilyesmi nálunk szigorúan tilos, mert vissza lehet vele élni. De az is elég, ha valaki csak megcsinálja ezt, hogy utána jelenthesse a főnökségnek (nem konkrétan ezzel a helyzettel, de más jellegűnél igen, volt már példa ilyen kifejezett rosszindulatra).
2021. nov. 7. 11:55
 9/40 anonim ***** válasza:
92%
9es: te futár vagy? Leírnad, mi volt az a helyzez, amit mar jelentettetek a főnökségnek?
2021. nov. 7. 12:04
 10/40 anonim ***** válasza:
100%
Már nem futárkodom, de pl nálunk kötelező volt a pizzahordó táskát mindig magunkkal vinni, nem volt elég csak magát a rendelést. Ezt én speciel meg is tettem mindig, mert a cég időnként felmérést csinált, megkérdezett random vevőket, hogy ott volt-e a futárnál a táska (szerintem egyébként semmi értelme se volt, én pl tuti nem emlékeznék rá vevőként). Na most ez valaki olyan fülébe jutott és onnantól rendszeresen tett panaszt, hogy nem volt nálam (én sajnos sokszor szállítottam neki), másokra is árulkodott. Pár ilyen alkalom után rájöttek a főnökök, hogy az illető csak genyózni akar, de elég kellemetlen volt magyarázkodni, hogy márpedig én magammal vittem, nem kamuzok. De olyan is volt, hogy arról ment a panasz egy időben valakitől, hogy több futár is direkt akart rosszul visszaadni. Nem mondom, hogy véletlen nem fordulhat elő, sőt biztos létezik olyan is, aki erre direkt utazik, de azért azt se felejtsük el, hogy sok ember mennyire szeret kiszúrni a másikkal.
2021. nov. 7. 12:12
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!