Egyszerűbb kocsmákban furán néznének rám ha a pia mellé csapvizet is kérnék?
Figyelt kérdés
nem jártam társasági ivóhelyen tinikorom óta, akkor meg nem láttam senki ilyesmit csinálni, ha kikérem a rövidet, pohár bort és mellé egy pohár csapvizet, hülyének néznének, vagy kiszolgálnának vele/leszólnak? nagyon régóta csak itthon iszom és figyelek a hidratálásra2021. okt. 15. 21:18
1/8 anonim válasza:
Szimplán nem adnának. Azt mondanák, vegyél ásványvizet. ;)
2/8 anonim válasza:
Ha csak csapvizet kémál, azt is kapnál.
3/8 anonim válasza:
És ha furán néznének? Ahogy kilépsz te is és az ottaniak is a kocsmaajtón, elfelejtitek az egészet.
4/8 anonim válasza:
Azért ahhoz nagyon alja helynek kell lenni, hogy ezért megszóljanak.
5/8 anonim válasza:
Jobb helyeken alap, hogy kávé és rövidital mellé egy kispohár sima vagy szódavizet kapsz kísérő gyanánt.
6/8 anonim válasza:
5, de nem jobb helyet kérdezett, hanem szimpla kocsmát.
Egy-két cukrászdán kívül sehol nem kínáltak még vízzel a kávé mellé Magyarországon, még "nevesebb" kávéházban sem (egy ilyen volt csak Debrecenben, de az a kávézó megszűnt).
Kocsmákban pedig egyszerűbbtől a puccosig mindig ásványvizet kínáltak pénzért.
7/8 A kérdező kommentje:
kaptam vizet. vidéki kisváros
2021. okt. 16. 09:38
8/8 anonim válasza:
Én is kérek mindig egy pohár vizet az italomhoz, eddig mindenhol adtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!