Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Kinek mennyire ingott meg a...

Kinek mennyire ingott meg a bizalma a mostani szakácsok láttán, hogy étteremben egyen?

Figyelt kérdés

Gyerekek, nem hiszem el, amit a Séfek séfe című műsorban látok. Évekig szakácsként dolgozó versenyzők nincsenek tisztában alap dolgokkal. Tegnap pl. egyikük azt mondta, még sosem dolgozott vesével, benne hagyják a húgycsövet, vagy nem tudja, melyik a tarja, vagy a comb.

Ezt tanulták évekig, és jelenleg is dolgoznak a szakmában. Hogy üljön be nyugodt szívvel egy középkategóriás étterembe valaki, amikor ilyeneket lát? Az összes jó szakács elment külföldre, a maradék meg olyan, amilyen? Vagy ne általánosítsak? Borzalmas, komolyan.

2021. szept. 28. 12:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
87%

A jó, normálisan dolgzó szakácsok nem a TV-ben bohóckodnak, erre nincs szükségük.

A selejt meg elmegy TV-szakácsnak, mert akkor is megfizetik, ha az eredmény moslék. A lényeg, hogy az emberek nézzék a müsort, és lehetöleg minél több lehetöségük legyen valamin háborogni!

2021. szept. 28. 18:57
 12/16 A kérdező kommentje:

11.: Akkor legalább ne írják a nevük alá, nem tévészakácsok, ez a hivatásuk. Jelenleg is a szakmában dolgoznak.

Tegnap pont beleevett a már pont kitálalt ételbe az egyik. Akkor mit várjunk? Mi mehet étteremben? Krausz megjegyezte: "Nem akarok nyálat kóstolni."

Az amatőrök nem sokan vannak, sokan jobbak, mint ők.

Ne értsen félre senki, én nem a szakácsok ellen vagyok, nem a szakma ellen. De álljon meg a fáklyásmenet... Látom, lepontoztátok, aki leírta az igazat.

2021. szept. 29. 11:35
 13/16 A kérdező kommentje:

10.-nek: Akkor miért is van a nevük alatt a foglalkozásuk?

Egyébként én a negatív véleményt íróknak is zöldet nyomtam, mert nem vagyunk egyformák. Ezért kértem, hogy írjatok véleményt.

Köszi mindenkinek!

2021. szept. 29. 11:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert az, hogy odaírják, hoyg "mesterszakács", az nem jelent semmit, a nézök ezt akarják hinni, semmiféle jogot nem sértenek vele, egyszerüen ez egy szerep, amit el kell játszaniuk a megírt fogatókönyv alapján.
2021. szept. 29. 14:39
 15/16 A kérdező kommentje:
14.: Lehetséges, de így meg még attól is elmegy a gusztusa az embernek étteremben enni, ami eddig megvolt. Milyen jogon írják oda? DE, sértenek vele AKKOR, ha valóban szakácsként dolgozik és beleeszik a saját felszolgált kajájába. A többi normálisan dolgozó szakácsokat hozzák ilyen műsorokkal hátrányos helyzetbe. Én ott tartok, jobb, ha nem látom, hogy készül, amit elém raknak. Nem mintha olyan sűrűn járnék puccos étterembe. De még normális, középkategóriásba is ritkán. Erről szólt volna lényegében a kérdésem.
2021. szept. 29. 16:55
 16/16 anonim ***** válasza:
78%
Nem nézek tv-t. Nekem a szakács éttermi gyakorlataim során ingott meg a bizalmam. Nem óhajtok hígfosást meg halálos ételmérgezést kapni attól a sok szartól, amit Magyarországon az emberek elé raknak, inkább megfőzök magamnak mindent itthon. Az tiszta sor.
2021. okt. 1. 23:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!