Kinek mennyire ingott meg a bizalma a mostani szakácsok láttán, hogy étteremben egyen?
Gyerekek, nem hiszem el, amit a Séfek séfe című műsorban látok. Évekig szakácsként dolgozó versenyzők nincsenek tisztában alap dolgokkal. Tegnap pl. egyikük azt mondta, még sosem dolgozott vesével, benne hagyják a húgycsövet, vagy nem tudja, melyik a tarja, vagy a comb.
Ezt tanulták évekig, és jelenleg is dolgoznak a szakmában. Hogy üljön be nyugodt szívvel egy középkategóriás étterembe valaki, amikor ilyeneket lát? Az összes jó szakács elment külföldre, a maradék meg olyan, amilyen? Vagy ne általánosítsak? Borzalmas, komolyan.
A jó, normálisan dolgzó szakácsok nem a TV-ben bohóckodnak, erre nincs szükségük.
A selejt meg elmegy TV-szakácsnak, mert akkor is megfizetik, ha az eredmény moslék. A lényeg, hogy az emberek nézzék a müsort, és lehetöleg minél több lehetöségük legyen valamin háborogni!
11.: Akkor legalább ne írják a nevük alá, nem tévészakácsok, ez a hivatásuk. Jelenleg is a szakmában dolgoznak.
Tegnap pont beleevett a már pont kitálalt ételbe az egyik. Akkor mit várjunk? Mi mehet étteremben? Krausz megjegyezte: "Nem akarok nyálat kóstolni."
Az amatőrök nem sokan vannak, sokan jobbak, mint ők.
Ne értsen félre senki, én nem a szakácsok ellen vagyok, nem a szakma ellen. De álljon meg a fáklyásmenet... Látom, lepontoztátok, aki leírta az igazat.
10.-nek: Akkor miért is van a nevük alatt a foglalkozásuk?
Egyébként én a negatív véleményt íróknak is zöldet nyomtam, mert nem vagyunk egyformák. Ezért kértem, hogy írjatok véleményt.
Köszi mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!