Gyorséttermek direkt hagynak ki rendszeresen egyes tételeket a rendelésből, vagy ez csak figyelmetlenség?
KFC-ben dolgozom, egy percem van összerakni egy rendelést akkor is, ha B-smart+fokhagymaszósz, meg akkor is, ha egy box, két menü, egy kosár, és a kosárban a krumplit káposztára cserélték, a menüben az üdítőt kávéra, meg gyümölcslére, meg még van hozzá +2 strips, +4 hagymakarika, +egy alsócomb, jaaa, megjegyzésben oda van írva, hogy a vendég a kosárba csak alsócombot szeretne, és egy-két tétel ki van stornózva (amit nekünk ugyanúgy kiír a monitor, csak pirosan).
Na, ezt lásd át, értelmezd, és fuss végig a soron, szedd le a kosarat (válogasd ki az alsócombot, meg a kétcsontos szárnyat), csinálj shaket, ami alsó hangon 30 mp/db, pakold össze, csomagold be...
Persze, emellett arra van ideje az alkalmazottnak, hogy végiggondolja, hogy ő most megspórolhat - nem magának, a CÉGNEK - 190-700 forintot, ha lefelejt valamit.
#12es egy borzasztó földmunkáséhoz tudom hasonlítani a hozzáállásodat
Másfél évet dolgoztam KFCben és az utolsó 4 hónapomban heti 4-5 napot driveban töltöttem 8+ órával
Igen ez volt a diákmunkám és megtettem mindent hogy jól végezzem. Viszont én is és a többi dolgozó is ember. És bár nem szeretnénk de hibázunk. Van hogy a szemem nem veszi észre, van hogy szimplán elcsesztem van hogy összekevertem. Mikor 50+ rendelést raksz egy óra alatt össze, deliveryt driveval kombinálva előfordul. Hidd el nekünk sem jó várni a fúriákat hogy ki tudjuk nekik cserélni.
Az meg hogy téged nem érdekel hogy velem mi történik az felháborító. Viszont te elvárod hogy amikor visszajössz reklamálni elhiggyük hogy nem kivetted / már megetted.
Az hogy nem tudod megérteni hogy mi is csak emberek vagyunk akik semmi rosszat nem akarnak csak a te szellemi képességeidet minősítik.
Szerintem a legjobb megoldás az ha megkapod a csomagot (driveban arrébb gurulsz mert mérik az időt) átnézed a blokkról tételesen és ha valami kimaradt visszajössz. Szépen szólsz hogy szia ez vagy az kimaradt itt van rajta a blokkon. 90% hogy odaadják és minden el van intézve. Ez nem a balhézásról szól, ha kifizetted meg kéne kapnod. Viszont egy kicsi hiba miatt jelentetet rendezni amit 1 perc alatt meg lehet oldani baromság!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!