A MÁV járatain kizárhatnak-e az utazásból csupán azért, mert figyelmetlenségből nem váltottam kerékpárra helyjegyet és a vonaton már így is a megengedettnél több kerékpár szállítanak?
"az Elvira hibája miatt jegyet interneten"
miféle hiba ez?
ha tényleg hiba akkor azt jelentsd be!
Igen, kizárhat sajnos.
pár emberrel jófejvolt, hogy felengedte a kerékpárjaikat, de te meg már nem voltál elég szerencsés. Jártam én is így, engem már fel sem engedtek.
1-3 jeletve, temélem törlik. Kezd elegem lenni a nyári szünetből, remélem a kis csitri trollok minél előbb visszamennek suliba és nem itt töltik az idejüket!
1,3 menjen a picsába, nem erről szólt a kérdés. Nyilván nem fog mindenki többszáz kilométereket unalmas tájakon bringázni, hogy aztán már jártányi ereje ne maradjon ott tekerni, ahol igazán látványos környezetben tehetné.
Kérdező, mivel a vonaton ezek szerint technikailag nem volt már biztonságos kerékpárszállításra lehetőség, ezért tök jogos az utazásból kizárás. Természetesen nem segít, ha eleve nincs is módod a jegyértékesítő rendszer hibája miatt bringahelyjegyet venni, de ettől még tekints erre inkább egyfajta biztonsági kérdésként: a rögzítetlen kerékpár csúnya sérüléseket tud okozni már egy vészfékezés esetén is, nemhogy egy esetleges balesetnél. (És épp ezért nagyon helytelen , hogy már eleve jóval több bringa volt a vonaton, mint a megengedett.)
Igen, minden további nélkül. Mint írod, a megengedettnél TÖBB kerékpár volt.
Mi a kérdés?
Engem már ezért is leszállították,mert a jegy amit vettem egy órával később induló vonatra szólt. De a jegyre rá volt írva hogy 24 óráig fel lehet használni.
Egyszer pedig a jarvany ideje alatt utaztam ,maszk ugye kötelező volt.
Mögöttem 3 ci.go uzatzott. Buszon évesek, rossz arcok. Nem volt rajtuk maszk és kapaszkodjatok meg jegy se (!) A kalauz néni kedves volt velük,pedig nagyon rossz arcok vtak, és felajánlotta meg azt is,hogy Online gyorsan vegyenek jegyet. Amit végüle se csekkolt ,H tényleg megvettèk e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!