Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A MÁV járatain kizárhatnak-e...

A MÁV járatain kizárhatnak-e az utazásból csupán azért, mert figyelmetlenségből nem váltottam kerékpárra helyjegyet és a vonaton már így is a megengedettnél több kerékpár szállítanak?

Figyelt kérdés
Balaton IC, legfeljebb 8 kerékpárt szállíthat, kb. kétszer több volt belőle fenn. A jegyellenőr közvetlenül ledobott a vonatról, mert a saját biciklimre nem vettem az Elvira hibája miatt jegyet interneten. A MÁV szabályzata szerint ilyenkor pótdíjat kellene fizetnem, de ennek a lehetősége fel sem merült. Helyette a rendőrséggel való fenyegetőzést kaptam.

2021. júl. 10. 22:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Vajon 20 év múlva is ilyen ganè kocsikat csatolnak fel a vonatokra?

Mikor jön el az az idő, amikor igényes korszerű vonattal tudunk utazni?

Vagy mivel a fideszesek nem utaznak vonattal,így nem érdekük korszerűsíteni.

Tegnap is 3orat utaztam, Inter city-n. Ki kellett fizetnem a helyjegyet is.

A legszomorúbb,hogy olyan helyre kaptam jegyet, ami nem IC minősítèsű. A legrégibb kocsit képzeljétek el. Koszos, meleg. Az emberek zsúfolva. Pedig vasárnapra számíthatott rá a más,hogy sokan fognak utazni.

Vajon mikor fog eljutni Magyarország oda, hogy a vonatok igényesek lesznek?

2021. aug. 9. 13:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!