Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Az étterem megteheti, hogy a...

Az étterem megteheti, hogy a bankkártyás fizetésnél legombol valamennyi borravalót?

Figyelt kérdés

Néha feltűnik, hogy a menü ára (990,-) helyett egy-kétszáz forinttal drágább, hol ekkor, hol akkor...

Ételhordót magam szoktam vinni, tehát doboz sem kell.

Ma pl. 1190,- volt úgy, hogy a három fogás helyett csak két fogás van, süti nincs. Direkt rákérdeztem. És erre azt mondta: 1190,-.

Még félhangosan el is mormogtam magam, hogy "A rothadt életbe, de megdrágult!"

#borravaló #menü #rapszodikus
2021. szept. 2. 12:27
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha vmi 900 Ft., akkor legyen 900! Ha 1 100-at kérnek, írjanak annyit! Nem a kérdező vagyok, de ez, hogy kérdezés nélkül hozzáírják a borravalót, nem tisztességes. Ha van kötelező szervízdíj, azt az étlapon fel kell tüntetni. (Még mindig feltüntették, ahol találkoztam vele).
2021. szept. 22. 16:10
 22/23 anonim ***** válasza:

Ez teljesen így van, pont ezért kellett volna megvárni a blokkot és rákérdezni, hogy miért ennyi az ennyi. :)

Valószínűleg nem borravalót raktak fel, hanem valami elkerülte a kérdező figyelmét, esetleg emberi hiba történt.

2021. szept. 29. 10:51
 23/23 anonim ***** válasza:
54%
#22 "esetleg emberi hiba történt." Vagy huncutkodtak.
2021. szept. 29. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!