Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A hazai mozik honnan szereznek...

A hazai mozik honnan szereznek továbbra is műanyag szívószálakat ha azok már be vannak tiltva? Idővel váltani fognak papírra?

Figyelt kérdés

Szóval nem rég lettek betiltva az egyszer használatos műanyagok árusítása itthon is, de a mozikban továbbra is azzal adják az üdítőket.

Egyébként egyedül talán moziba ahol nem ellenzem, ott tényleg hasznos a szívószál.

Viszont érdekelne, hogy honnan szerzik ezeket továbbra is, vagy esetleg beraktároztak vele? Mondjuk belegondolva nem sokáig lenne elég szerintem akkora forgalom mellett.

Tehát idővel váltanak papír alapúra? Nekem alapból nincs gond azzal sem azon kívül, hogy nem egy 2-3 órás filmre lett "tervezve", mivel annyi idő alatt simán elolvadna és nem lenne kellemes papír darabokat szívogatni.

2021. aug. 1. 18:56
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Ha csak a törvényben nincs valami rájuk vonatkozó kivétel, akkor csakis a raktározás lehet az oka.

Amúgy ebbe még bele sem gondoltam. Nem gyakran járok moziba, de nehezen tudom elképzelni papír szívószállal, vagy szívószál nélkül.

Lehet viszek majd magammal szalmaszálat. xd

2021. aug. 1. 19:04
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A raktáron lévőket elhasználhatják még. Mivel az év nagy részében zárva voltak a mozik,nyilvám van bőven készletük
2021. aug. 1. 19:13
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Venni nem vehetnek július 1-je óta, de előtte annyit vásárolhattak, amennyit nem szégyelltek. Szóval vélhetően van raktáron náluk annyi, hogy még bőven futja. Majd ha elfogy a készlet, váltanak.
2021. aug. 1. 20:56
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Azt tudom a szolnoki moziban kb 4-5 evre elegendot halmozott fel.
2021. aug. 1. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy írják. Felvásárolt készletek raktárról. Sokkal nagyobb környezeti terhelést jelentene ezeket egyszerre, használat nélkül kidobni.
2021. aug. 15. 04:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!