Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » A Pizza Hut-nál érdemes enni?...

A Pizza Hut-nál érdemes enni? finom a pizzájuk?

Figyelt kérdés

2021. júl. 27. 19:04
A kérdező szavazást indított:
Érdemes
Nem érdemes
38 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Finomnak finom szerintem, de árérték arányban nagyon rossz. Millió jobb pizzéria van, még olcsóbban is.
2021. júl. 27. 19:26
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Sz*r, de szabvanyos, mint a Meki vagy a Burger King. Sokkal jobb pizzakat lehet enni kisebb, nem a tomegtermelesre raallt pizzeriakban.
2021. júl. 27. 19:50
 3/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem förtelmes. Zsíros és rossz, borzalmas műízű katyvasz paradicsomszósz helyett. Nem csoda, hogy Olaszországban nincs is Pizza Hut.
2021. júl. 27. 19:51
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem meg nagyon finomak a pizzák, nekem most a soksajtos a kedvencem.
2021. júl. 27. 20:18
 5/11 anonim ***** válasza:
95%
Elmegy. Egy sz4r mindenhol, legalább kiszámítható a minőség.
2021. júl. 27. 20:41
 6/11 anonim ***** válasza:
97%
Átlagos de ahhoz meg túl drága a legolcsóbb is 1500 Fttol kezdődik
2021. júl. 27. 20:41
 7/11 anonim ***** válasza:
91%

Itt mindent divat szidni, pláne azt, ami kicsit is fast food, nem Michelin csillagos (sokan meg persze azoknál is jobban főznek.

Menj el egybe vagy rendelj és próbáld ki. Szerintem egyáltalán nem rosszak, persze gyorsétterem lévén nem is eredeti olasz pizzériát kell várni.

2021. júl. 27. 20:42
 8/11 anonim ***** válasza:
93%

Hát ez egy nehéz kérdés. Van aki rizzsel szereti a lecsót, van, aki anélkül, meg van olyan is, aki nem szereti. Aki szereti a Pizza Hut pizzáit annak finom, aki nem szereti, annak nem. Sőt még az is lehet, hogy van olyan pizza ami valakinek finom ott, a többi meg nem, míg valaki másnak pont az az egy fajta nem ízlik, de a többi igen.

A kék autók szépek?

Szóval próbáld ki és rájössz, hogy neked finom-e vagy sem.

2021. aug. 3. 13:02
 9/11 anonim ***** válasza:
42%
Én szeretem, de mivel nagyjából tudom, hogy mi van benne, inkább nem eszem.
2021. nov. 12. 10:53
 10/11 anonim válasza:
Borzasztó rossz.
2022. febr. 16. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!