Hrabalban tényleg kell fizetni 3000 ft/fő előleget ha be akarunk ülni és vissza sem kapjuk?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 12:18
2/7 anonim válasza:
Rengeteg helyen van Hrabal (Budapest,Győr, Pécs,...)
Nem tudom abban a Hrabalban amire gondolsz, mi van, de a vendéglátásban ismert fogalom a kötelező fogyasztás, hogy ne egy pohár sör mellett melegedj ott nyitástól zárásig.
Ha 3000Ft a kötelező fogyasztás, akkor 3000 Ft, azt lefogyasztottad és azért nem kapod vissza, ha nem fogyasztottad le, akkor meg azért nem kapod vissza és így jártál.
4/7 A kérdező kommentje:
győri hrabalba nem kell kauciót fizetni, bár oda más okok miatt nem fogok soha többet menni
2021. júl. 4. 16:54
5/7 A kérdező kommentje:
pesti hrabalra értettem a kérdést ez lemaradt
2021. júl. 4. 16:56
6/7 anonim válasza:
Leírnád nekem azt, hogy miért nem akarsz menni soha többet a győri Hrabalba? Érdekelne! Győri vagyok.
7/7 A kérdező kommentje:
Mert egy katasztrófa a kiszolgálás, egyszer voltam ott, felvették a rendelést de nem hozták ki. Aztán megkérdeztük normálisan hogy elfelejtették-e a rendelést, majd elkezdtek flegmázni, hogy mit kérdezgetjük őket, de igen, elfelejtették. Utána kihozták de más söröket hoztak ki a társaságnak és én egyedül nem kaptam meg a rendelést. Már lusta voltam a pincér után kiabálni megint, gyorsan megitták a sörüket akik kaptak aztán eljöttünk. Ha jól tudom csődbe is ment a győri hrabal
2021. nov. 22. 08:45
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!