Amikor az ételfutárok látják a rendelésnél a címet akkor azt is látják, hogy hányadik emelet?
Figyelt kérdés
Tehát megjelenik a cím, hogy honnan hova kellene szállítani, akkor az is látszik, hogy emelet, vagy pl egy nagy irodaépület, ahol sokat kell gyalogolni?
Vagy egyáltalán fel kell vinniük emeletre a rendelést?
tegnap 06:14
1/5 anonim 

válasza:

Én csak az egyik bringás vlogját szoktam nézni. Ő mindig felviszi a küldeményt.
2/5 anonim 

válasza:

HA a cím úgy van megadva, hogy emelet, lakásszám, akkor látja, ha nem, akkor nem.
Másrészt minden cégnél más a belsö szabályzás, van, ahol a kapuig kell vinni, van, ahol a lakásajtóig. Ez utóbbi esetben nem kell felvinni a rendelést.
3/5 anonim 

válasza:

Ha megadta a megrendelő rendesen a címet, tudomisen Arany utca 17, 4. emelet 32, akkor azt látja, ha annyit írt, Arany utca 17, akkor meg azt. A címre szállít, tehát első esetben feldíszített az emeletre, második esetben meg az épülethez viszi.
4/5 anonim 

válasza:

Általában felviszik és látja a címen.De találkoztam már olyannal hogy hívott menjek le.
Szerintem embere válogatja.
5/5 anonim 

válasza:

Ha megadják a teljes címet (emelet, ajtó), akkor odáig viszik a rendelést. Ilyenkor illik megadni a kapunyitó számát is, vagy azt, ha nem a megrendelő neve van a kapucsengőre írva. Szoktak kérni telefonon csörgetést, ez esetben nem árt odafigyelni a csörgetésre és nem felvenni, ugyanis a futároknak általában nem ad a cég telefont, a sajátjukat használják és nem térítik meg a telefonszámlájukat. Arra sem árt odafigyelni, hogy az ajtó száma ki van-e írva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!