Emeletes torta nagyon rosszul néz ki, ha minden emelet más ízű és színű?
Miért ne lenne jó az elképzelésed?
Sőt, már első blikkre nyugalommal szúrja ki, aki utálja a csokitortát, hogy nyugi, van gyümölcstorta is. Lehet egyre kisebb méretű kerek lapokat egymásra ügyeskedni. Láttam már üveg, emeletes tortatartót - vagy mi a neve - így könnyen szeletelhető, akár a középsőből, akár a felsőből. Ha valaki húzná az orrát, csomagold össze, én elfogadom - akár ömlesztve is, csak torta legyen!
Köszönöm a válaszokat!
Én is azon gondolkodtam, hogy lehetne egységesebb, de a marcipánnal is gondok vannak. (A fondat-nal is.)
Úgy értem, hogy 2 cukorbeteg van a családban, + 1 akinek, figyelnie kell a cukrára, tehát ők alapból nem ennék meg. A többieknek egyszerűen túl édes, émelyítő, így ők azért nem ennék. Egyedül az 5 éves unokaöcsém enne belőle, de azért 3 emeletnyit talán nem adnék neki. Aranyos, mikor pörög, de mégse :)
És igen, így már, hogy csak 1 ember enne belőle, drága a 3 emeletet bevonni vele.
(Gond van még a mogyoróval, mert 2-n allergiásak rá, de ez a kinézet szempontjából annyira nem lényeges.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!